www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rally Internacional de Curitiba

Rallye Internacional de Curitiba si na uznání musí počkat

15. března 2010 • 08:00

Účastníci Rallye Internacional de Curitiba chválí po skončení druhého podniku šampionátu IRC pořadatele za výběr krásných rychlostních zkoušek, s velkým rozhořčením se však setkal přístup pořadatelů k celé akci. Za problémy s počasím samozřejmě nikdo nemůže, ale ne vše se dá svést na přírodu.

Kvůli počasí se muselo dojít ke zrušení tří měřených testů, shakedown byl opožděn o několik hodin a pořadatelské nedostatky na trati určitě nenahrávají dobré náladě mezi jezdci.

„Nebyl jsem zaskočený, že závěrečný ceremoniál trval dvě hodiny, protože při této soutěži bylo mnoho podobných problémů. Zkoušky zde jsou dobré, ale je potřeba lepší pořadatelské zajištění,“ říká anonymně jeden z účastníků. „To co se dělo na měřeném testu je nepřijatelné. Toto je mezinárodní soutěž, proto by se na shakedownu nemělo čekat dvě hodiny na příjezd záchranných složek,“ dodává další.

Carlos Magalhães, spolujezdec Bruna Magalhãese, mluví o dalším velkém štěstí, když se po jedné z rychlostních zkoušek řítilo proti ním civilní auto.

-md- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist