www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rally Internacional de Curitiba

Rallye Internacional de Curitiba si na uznání musí počkat

foto

15. března 2010 • 08:00

Účastníci Rallye Internacional de Curitiba chválí po skončení druhého podniku šampionátu IRC pořadatele za výběr krásných rychlostních zkoušek, s velkým rozhořčením se však setkal přístup pořadatelů k celé akci. Za problémy s počasím samozřejmě nikdo nemůže, ale ne vše se dá svést na přírodu.

žádný příspěvek celý článek »

Fabia S2000 na stupních vítězů v Rally Curitiba

foto

9. března 2010 • 11:00

Spolehlivý výkon vozů Fabia Super 2000 na brazilské rally v okolí města Curitiba přinesl značce Škoda druhé, třetí a čtvrté místo v konečném pořadí. Guy Wilks z týmu Škoda UK Motorsport skončil druhý, Juho Hänninen z továrního týmu Škoda Motorsport třetí a týmový kolega Jan Kopecký čtvrtý.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke podruhé ovládl Curitibu

foto

7. března 2010 • 01:00

I v druhé etapě Internacional Rally de Curitiba do průběhu rally výrazně zasahovalo počasí. Kvůli velkým dešťům a rozvodněným řekám byla zrušena RZ 9 a dodatečně i její druhý průjezd coby RZ 12, už včera bylo rovněž rozhodnuto o anulování závěrečné speciálky. Pranic to ale nezabránilo Krisi Meekovi v cestě za jeho prvním letošním triumfem. Velkým tlakem se dnes ale prezentoval zejména Juho Hänninen, který se postupně probojoval i před týmového kolegu Kopeckého; díky třetímu místu v cíli je nyní Fin vedoucím jezdcem letošního IRC.

příspěvků: 4 celý článek »

Meeke v Brazílii jasně vyrazil za obhajobou

foto

6. března 2010 • 02:30

Kris Meeke si v roce 2009 připsal na Rally Internacional de Curitiba své premiérové vítězství v seriálu IRC a v letošním vydání dal jasné najevo, že půjde tvrdě za obhajobou loňského prvního úspěchu. V úvodní etapě brazilské soutěže vyhrál celkem šest ze sedmi měřených vložek prvního dne.

příspěvků: 1 celý článek »

Rally Internacional de Curitiba sužuje bahno, shakedown opožděn

foto

4. března 2010 • 15:45

Rally Internacional de Curitiba ještě ani neodstartovala a už má první problémy. Tím největším je asi nesjízdnost úvodní rozřazovací zkoušky Super Prime Pinhais, která měří pouhé tři kilometry, ale nyní na její sjízdnosti musí pracovat více jak stovka dobrovolníků.

příspěvků: 3 celý článek »

Seznam přihlášených na Rally de Curitiba

foto

3. března 2010 • 20:30

Celkem jednapadesát posádek je nakonec možné nalézt na seznamu přihlášených posádek na druhý díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, Rally Internacional de Curitiba, která bude zítra odstartována na jihoamerickém kontinentě.

žádný příspěvek celý článek »

Rafael Tulio pojede šest závodů IRC s Peugeotem

foto

23. února 2010 • 03:00

Brazilský pilot Rafael Tulio v loňském roce vyhrál klasifikaci dvoukolek na Rally Curitiba, navíc skončil devátý absolutně. Pro letošní rok si připravil menší překvapení - šestidílný program startů v seriálu Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

toplist