www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Horácká Rally Třebíč

Video z Horácké Rally Třebíč od Luboše Laholy

4. dubna 2010 • 01:20

Úvodním podnikem letošního rallysprintového šampionátu byla Horácká Rally Třebíč. K rychlejším tratím v okolí Náměště nad Oslavou se vydal i náš redakční spolupracovník Luboš Lahola. Jeho video si můžete právě prohlédnout.

Video z Horácké Rally Třebíč od Luboše Laholy

-plu- ; AutoSport.CZ ; Foto: Mediasport
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
06.04.2010 21:14
ATV
To bobinracing: děkuji :-) Nicméně Tvůj osamělý hlas už nic nezmění. Snad se měli ozvat jiní a jinak. Co bude dál nevím. Určitě budou změny a určitě nebudou české mistráky. Nebudu se dál nutit tam, kde mne nechtějí. Omrkni ČT4, tam mají pěkné bannery, chci říct záběry. Stejně vám s takovou brzo nic jiného nezbude.
To Pluto: nevysvětluj si to špatně, ale už déle než rok víš, že jsem často dost citlivý na komunikaci.
04.04.2010 18:31
Mirekfric
Luboš vždycky vyhledává rychlá místa a je to podle mě jen dobře. 90% záběrů z průměrného sprintu je z 3-4 diváckých vracáků, kde jsou všichni fotografové a kameramani. Jak naspal IMP tam se pozná prd, jak kdo jede rychle a divácký zážitek je téměř stejný ať už je to mistrovství světa nebo volný pohár. Chození do rychlých míst s sebou samozřejmě nese riziko, že to může být nuda, protože tato místa jsou hůř předem odhadnutelná. Co se bude dít ve vracáku je vcelku jasné. Já jsem rád za změnu a jiné záběry než všude jinde :-)
04.04.2010 17:50
Pluto - moderátor
To Bobin: Já doufám, že si Aleš jenom dává přestávku a věřím, že se brzy vrátí.
04.04.2010 17:22
IMP
Konečně pořádné záběry, zde se oddělí zrno od plev, a ne ve vracečce, kde zatáhnout ručku umí každá opice.
04.04.2010 11:42
crash
podle videa je jasné že autor nevyhládává vracáky a žádné divácké místa jak bys asi Bobine chtěl nebo bys čekal,ale soustředí se spíše na natočení nějaké akce nebo crashe,od toho se pak vyvíjí záběry,buď jsou akční nebo o ničem,proto tě to asi nenadchne
04.04.2010 06:41
bobinracing
No co se týká videí z našeho mistráku tak je to letos hodně velká bída.Horácká je sice letiště takže mě tohle video ani moc nepřekvapilo a taky nenadchlo ale určitě by to chtělo více zajímavých míst.A copak se děje s videama od Aleše Trhlíka???Valašku netočil a copak bude dále???Jeho videa jsou opravdu exelentní!!!
toplist