www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Horácká Rally Třebíč

JT Říha group rally team v Třebíči s polovičním úspěchem

foto

16. dubna 2010 • 08:30

Úvodního podniku MČR Ecosun sprintrally, který se jel první dubnovou sobotu na Třebíčsku se účastnil i JT Říha group rally team. Z pěti posádek na startu dokončili sprint Martin Vlček, Libor Paško a Martin Kašík. Černého Petra si tentokrát „přisoudili“ Tomášové Kubiš a Růžička.

žádný příspěvek celý článek »

Brynda opět začal sezonu v neskutečném tempu

foto

14. dubna 2010 • 14:00

Petr Brynda patří dlouhodobě mezi nejrychlejší piloty vozů s jednou poháněnou nápravou v českém rallysprintovém šampionátu. Do nové sezony vkročil na Horácké Rally v Třebíči a jak jinak než vítězně.

žádný příspěvek celý článek »

Na Třebíčsku slavil Jakeš vítězství mezi juniory

foto

13. dubna 2010 • 14:15

S cílem odčinit neúspěch z Sheron Valašské rally nastupovala posádka Tomicar teamu Miroslav Jakeš – Tomáš Jakeš na start úvodního podniku MČR Ecosun sprintrally v Třebíči. Svůj úkol valašská dvojice splnila. Navíc vybojovala vítězství v juniorské kategorii.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Křemen: Áčko byla ta správná volba

foto

11. dubna 2010 • 07:00

V loňské sezoně se Michal Křemen objevoval na tratích automobilových soutěží jen sporadicky s Lancerem sedmé evoluce. Nyní přesedlal na dvoukolku od Citroënu, na model C2 R2 Max a jak sám říká, je nadmíru spokojen.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Miroslava Knedly

foto

9. dubna 2010 • 10:00

Na rychlostní zkoušky do okolí Třebíče a Náměště nad Oslavou na úvodní podnik rallysprintového mistrovství, Horáckou Rally Třebíč, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla. Dnes si můžete prohlédnout více než čtyřicítku snímků, které se mu na Vysočině podařilo zachytit.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Halala: Vstup se nám vůbec nevydařil

foto

9. dubna 2010 • 08:00

Jan Halala se na českých tratích pohybuje s poněkud exotickým Fordem Focus třídy A7. Jak si užil první soutěž letošní sezony? Jaké má plány na nejbližší budoucnost a jakých změn jeho speciál doznal oproti minulému roku? To prozrazuje právě hrádecký pilot.

žádný příspěvek celý článek »

Letošní sezónu zahájil Peták sedmým místem na Valašce

foto

8. dubna 2010 • 22:20

Příbramský pilot Josef Peták zahájil letošní automobilovou sezónu na Sheron Valašské Rally sedmým místem. Jeho Peugeot 207 Super 2000 prošel přes zimu kompletní repasí a Peták v cíli Valašky pochválil za dobrou přípravu celý tým svých mechaniků. "Auto fungovalo dobře a neměli jsme žádné problémy," řekl na úvod Peták.

žádný příspěvek celý článek »

Tipovačku na Horácké Rally Třebíč vyhrál Zudarek

foto

8. dubna 2010 • 17:40

Vítězem tipovací soutěže na úvodní závod letošní rallysprintové sezóny, Horáckou Rally Třebíč, se stal Zudarek z Křenovic. Po Barvíkovi na Valašce ani Josefu Petákovi nebylo dopřáno spatřit cíl, na rychlostních zkouškách kolem Náměště nad Oslavou zvládl pouze polovinu úseků.

příspěvků: 2 celý článek »

Václav Dunovský zahájil svůj letošní program v Třebíči

foto

8. dubna 2010 • 17:00

Svůj letošní program o uplynulém víkendu zahájil i Václav Dunovský. Ten se na trati úvodního rallysprintu sezóny, Horácké Rally Třebíč, představil za volantem vozu Suzuki Ignis S1600.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Ondřeje Zemana

foto

8. dubna 2010 • 10:00

Horácká Rally Třebíč se v letošním roce přesunula na začátek dubna a stala se tak prvním podnikem mistrovství České republiky ve sprintrally. I přes ranní teploty pod nulou nakonec podél tratě panovalo pěkné jarní počasí, jak ostatně můžete posoudit z fotografií od našeho redakčního spolupracovníka Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Pohner po dlouhé době opět na trati

foto

8. dubna 2010 • 07:00

O uplynulém víkendu odstartoval český sprintový šampionát v okolí Třebíče. Po delší době se na soutěžní trati objevila i královéhradecká dvojice Karel Pohner – Jan Husák. Ta od začátku jela vyrovnaným tempem bez zbytečných chyb, nebylo se kam hnát. Vozy třídy R3 jsou totiž výkonnostně jinde, než Civic Type-R Karla Pohnera.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Sharka

foto

7. dubna 2010 • 16:15

Na rychlostní zkoušky do okolí Třebíče a Náměště nad Oslavou na úvodní podnik rallysprintového mistrovství, Horáckou Rally Třebíč, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Sharkie. Dnes si můžete prohlédnout více než čtyřicítku snímků, které se mu na Vysočině podařilo zachytit.

žádný příspěvek celý článek »

Poslední mohykán v Poháru mládeže: Martin Kočí

foto

7. dubna 2010 • 14:00

Martin Kočí je jediným bojovníkem v letošním Poháru mládeže. Jak vidí soutěžení ze zadních pozic slovenský pilot s českou licencí, který právě na Velikonoční pondělí oslavil sedmnácté narozeniny?

žádný příspěvek celý článek »

Firla na Vysočině zářil

foto

7. dubna 2010 • 10:00

Ve velkém stylu vstoupili do nové soutěžní sezóny Lumír Firla s Pavlem Dreslerem na voze Mitsubishi Lancer. V konkurenci čtyř vozů specifikace WRC, dvou S-dvoutisícovek a několika desítek produkčních vozů obsadili na Horácké rally páté místo absolutně, čímž ještě vylepšili solidní výsledek z loňského ročníku. Velikou hodnotu má i bronz ve skupině N, díky kterému se posádka červené Evo sedmičky zařadila mezi černé koně šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Bronislava Končitíka

foto

7. dubna 2010 • 09:00

Horácká Rally Třebíč se v letošním roce přesunula na začátek dubna a stala se tak prvním podnikem mistrovství České republiky ve sprintrally. I přes ranní teploty pod nulou nakonec podél tratě panovalo pěkné jarní počasí, jak ostatně můžete posoudit z fotografií od našeho redakčního spolupracovníka Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

toplist