www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Mogul Racing Team míří na Šumavu

14. dubna 2010 • 14:30

Po třítýdenní přestávce se seriál Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v Rally přesouvá z Valašska na Šumavu, kde jej čeká jeho druhé dějství 45. Mogul Rallye Šumava Klatovy. Po zklamání na Valašské rally se s odhodláním znovu bojovat o čelní příčky postaví na start soutěže posádka Mogul Racing Teamu Roman Kresta – Petr Gross.

Roman Kresta v uplynulých dnech podrobil týmový Peugeot 207 S2000 testování a nyní už jeho myšlenky směřují směrem k Šumavě. „Soutěž má stejného generálního partnera, jako náš tým a tak se můžeme cítit jako v domácím prostředí,“ uvádí Roman k následujícímu podniku MMČR. Jak vidí Luhačovický jezdec stav v mistrovství po úvodním podniku? „Valaška je už za námi. Dopadla, jak dopadla. Vše je zatím otevřené, i když samozřejmě body ztracené na Valašce mohou chybět.“

Roman Kresta se před startem také vyjádřil k rychlostním zkouškám, které v něm před startem soutěže příliš nadšení nevzbuzují. „Bohužel, rychlostní zkoušky budou krátké a to se mi příliš nelíbí. Budeme ale bojovat a jako pokaždé se budeme snažit o maximální možný výsledek,“ dodává Roman Kresta před soutěží.

Generálním partnerem týmu i nadcházející soutěže je společnost Paramo, a.s. a její obchodní značka Mogul. „Jak jsme již uvedli před sezónou, našim společným cílem s Romanem je obhajoba titulů z posledních dvou let. Věříme, že skutečnost, že Roman s Petrem pojedou ve skoro domácím prostředí, podpoří jejich úspěch,“ uvádí před soutěží obchodní ředitel Paramo, a.s. Ing. Jaromír Kouřil.

Roman Kresta s Petrem Grossem se na startovní rampu soutěže postaví se startovním číslem 3.

Kresta Racing Media
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist