www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Rally Šumava – trpké zklamání

foto

25. května 2010 • 08:00

Trochu se zpožděním, ale přeci jen bych rád pospal v krátkosti naše debutové zažitky na první dvoudenní rally. Na naší domácí soutěž jsme se s bratrem nesmírně těšili. Startovali jsme zde s Hondou Civic ve třídě N2, kterou jsme měli pronajatou od zlínského teamu Sparrow Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Šumava a Lužické hory v podání Anvelu

foto

6. května 2010 • 08:00

Druhým závodem pokračovalo na jihu Čech Mediasport MMČR v rally. Na startu Mogul Šumava Rallye Klatovy nechyběl ani Vladimír Barvík vedle kterého se vrátil na sedadlo spolujezdce Pavel Gabrhelík.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal si dojel na Šumavě pro první letošní body

foto

3. května 2010 • 19:45

Zlínský pilot Egon Smékal si dojel pro premiérové body v letošní sezoně. Opět startoval s Davidem Šmeidlerem a Hondou Civic Type R ve třídě N3, ani tentokrát se jim však nevyhnulo několik problémů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Roberta Balcara

foto

29. dubna 2010 • 14:30

Druhým dílem pokračovalo před dvěma týdny v okolí Klatov a Vimperka mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Mogul Šumava Rallye Klatovy i Historic Vltava Rallye se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Robert Balcar. Jeho snímky si můžete prohlédnout právě nyní.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Vaško míří do evropského šampionátu

foto

29. dubna 2010 • 12:30

Martin Vaško se v českých vodách pohybuje s Hondou Civic Vti týmu Sparrow Racing. Nyní však plánuje i nakouknutí do Evropy v rámci ME. Více prozrazuje pilot Kladivo Racingu sám.

příspěvků: 1 celý článek »

Zlatá radost Hájek historic rally teamu na Vltavě

foto

27. dubna 2010 • 08:30

Doslova snový víkend zažil při 19. ročníku Historic Vltava Rallye s centrem v západočeských Klatovech Hájek historic rally team se svojí posádkou Miroslav Janota a Pavel Stráský. Třetí podnik FIA Mistrovství Evropy v rally historických automobilů byl pro příbramsko-netřebickou dvojici v kokpitu Opelu Kadett C GTE premiérou na této soutěži, zároveň ale také velkou výzvou.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Jakeš: dobře rozjetou soutěž zhatil přehřátý motor

foto

21. dubna 2010 • 14:00

S cílem odčinit neúspěch z Valašské rally odjížděla posádka Tomicar teamu Miroslav Jakeš – Tomáš Jakeš na Mogul Šumava Rally Klatovy. I když měla valašská posádka nakročeno k skvělému výsledku, musela se spokojit s konečným 10. místem. Přes veškeré problémy je toto umístění nejlepším výsledkem Jakeše v mezinárodních soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Achs dvanáctý na Rallye Šumava

foto

21. dubna 2010 • 09:00

Takřka domácí posádka Robert Achs – Filip Langer s vozem Subaru Impreza STi třídy N4 se na druhou soutěž Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, Mogul Šumava Rallye 2010, připravovala pečlivě. O víkendu před samotným podnikem se uskutečnil test ve spolupráci s firmou 4Turbo Sp. z o.o. na polygonu u polských Katovic.

žádný příspěvek celý článek »

Gešvinder zahájil sezonu levou nohou

foto

21. dubna 2010 • 08:00

Luboš Gešvinder odstartoval do letošní sezony levou nohou. Při Mogul Šumava Rallye havaroval a musel odstoupit. Strastiplné okamžiky popisuje mladý jezdec svými slovy.

žádný příspěvek celý článek »

Defekty stály Orsáka páté místo

foto

20. dubna 2010 • 20:00

Druhé dějství mezinárodního českého šampionátu v rally se odehrál uplynulý víkend na Šumavě. Naše nejstarší automobilová soutěž Rallye Šumava v Klatovech nabídla opět strhující bitvu o vítězství. Za favorizovaným kvartetem jezdců bojujících o absolutní prvenství vedl zbytek startovního pole podobně jako při úvodní Valašské rally Jaroslav Orsák.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s Benešovou na Šumavě sedmí

foto

20. dubna 2010 • 07:30

Posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová na voze Peugeot 207 S2000 zopakovala sedmé místo z Valašky. Cesta za ziskem devíti mistrovských bodů však nebyla z pohledu příbramské posádky jednoduchá. Šumavská soutěž začala tradičně Klatovským okruhem, kde se Hroch Rally Team prezentoval sedmým nejrychlejším časem. "Po dlouhé době se mi podařilo na okruhu v Klatovech nechybovat, přesto tam ten čas nějak není," hodnotil krátce Peták.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Racing Team na Šumavě stříbrný

foto

19. dubna 2010 • 22:35

Se startovním číslem 3 na svém voze se minulý pátek postavila na start druhého podniku letošního Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v Rally, kterým byla 45. Mogul Rallye Šumava Klatovy, posádka Mogul Racing Teamu Roman Kresta – Petr Gross.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus v Rally Šumava na stupních vítězů

foto

19. dubna 2010 • 16:50

Při svém druhém vystoupení s vozem Ford Fiesta S2000 vybojovala posádka Czech Ford Rally Teamu ve složení Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát druhé stupně vítězů. Své vystoupení v Rally Šumava, druhém podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, zakončili Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem na třetím místě celkového pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Na Šumavě Pecha zradila technika

foto

19. dubna 2010 • 14:15

Pro posádku EuroOil teamu Václav Pecha jun. - Petr Uhel je Rallye Šumava domácí soutěží, ze které mají řadu cenných trofejí včetně dvou absolutních vítězství. Fotografie jejich závodního vozu zaplňovaly stránky denního tisku a posádka spolu s moderátory významných rozhlasových stanic zvala všechny příznivce a fanoušky na tento druhý podnik mezinárodního mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Historic Vltava Rallye od Dalibora Benycha

foto

19. dubna 2010 • 13:00

Druhým dílem pokračovalo v okolí Klatov a Vimperka mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Mogul Šumava Rallye Klatovy i Historic Vltava Rallye se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Dalibor Benych. Jeho snímky historických vozů si můžete prohlédnout právě nyní.

žádný příspěvek celý článek »

toplist