www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 13. května 2024, Svátek má Servác, zítra Bonifác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Rally Krkonoše

Přípravy 4. Rally Krkonoše vrcholí

26. dubna 2010 • 15:25

Na stránkách Rally Krkonoše, Autoklubu ČR a Autosportu byla zveřejněna schválená zvláštní ustanovení soutěže. Ta se pojede ve dnech 18. a 19. června 2010 a bude zařazena do seriálů EcoSun Mistrovství České republiky ve sprintrally, Mistrovství České republiky v rally historických automobilů a K4 Poháru ČR v rally. Její součástí bude rovněž Mistrovství ČR juniorů, Dámský pohár, Pohár mládeže a Česká trophy – rally pravidelnosti.

Ke zdárnému průběhu automobilové rally je třeba velké množství pořadatelů. Velmi nás proto těší, že účast přislíbili všichni tradiční traťoví komisaři, kterým patří náš velký dík. Jsou to sbory dobrovolných hasičů z Vlčic, Horního Starého Města Trutnov, Hajnice, Bernartic a Arnultovic, myslivci ze Starých Buků, ČLA – Školní polesí Trutnov, pořadatelé z Autoklubu Jičín a Přátelé cyklistiky a pořadatelé cyklistických závodů v Trutnově a okolí. Nově nás v letošním roce posílí hasiči ze Zlaté Olešnice, Pilníkova a Lampertic a AMK Police nad Metují.

Jsme také rádi, že zásadních změn nedoznává ani organizační výbor soutěže a sestava všech činovníků – ředitelstvím a sekretariátem soutěže počínaje, vedoucími trati, startu, cíle, náměstí, servisní zóny nebo rychlostních zkoušek a jejich zástupci konče. Zejména díky nim je dnes možné uspořádat motoristický podnik na vysoké úrovni. O bezpečnost se pak tradičně stará Zdravotnická záchranná služba Královéhradeckého kraje a Autoklub Sport Rescue.

Nakonec bychom rádi poděkovali obcím, v jejichž katastrech se nacházejí rychlostní zkoušky, a majitelům komunikací za povolení uskutečnění soutěže. Jsou to např. obce Staré Buky, Hajnice, Bernatrice, Zlatá Olešnice, firmy Farmers, ZD Výšina, Pozemkový fond ČR a v neposlední řadě partnerské město Trutnov.

Pavla Hlavatá
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist