www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Rally Krkonoše

Rally Krkonoše obdržela kladné hodnocení

foto

6. ledna 2011 • 17:20

Rok 2010 je nenávratnou minulostí. Pro Rally Krkonoše byl úspěšný. Nedošlo k větším zádrhelům ani závažným zraněním, časový harmonogram nebyl narušen. Dobrý pocit pořadatelů pak podtrhlo závěrečné hodnocení.

žádný příspěvek celý článek »

Známe termín Rally Krkonoše!

foto

6. prosince 2010 • 18:00

Nejvyšší národní autorita v oblasti motoristického sportu u nás FAS – AČR před pár dny zveřejnila předběžné kalendáře jednotlivých seriálů rally. Rally Krkonoše figuruje s datem 18. 6. 2011 hned ve třech z nich.

žádný příspěvek celý článek »

Krkonoše a Bohemka - obě domácí, ale každá jinak

foto

12. července 2010 • 08:00

Václav Dunovský se ještě nestihl ani ohlédnout za rallysprintem Krkonoše a už už se přiřítila oblíbená soutěž Rally Bohemia. Tentokrát to nevyšlo na ostro, ale i tak to byl pro Václava zážitek.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše pohledem Oty Hlouška

foto

28. června 2010 • 18:30

Po veleúspěšné, i když mnou protrpěné, Podkopce, jsme se začali chystat na následující Krkonoše. Loni jsme tu zažili docela velké zklamání, když Lumírovi zůstala v ruce šaltrpáka a my odstoupili hned ve třetí RZ. To už bylo ale zapomenuto a letos jsme chtěli bojovat až do konce!

žádný příspěvek celý článek »

Bratrský double podruhé

foto

28. června 2010 • 17:45

Posádkám ASCOT MB Motorsportu, Pavel Pelech – Lucie Hendrychová a Petr Pelech – Aleš Zimolka, se v Krkonoších náramně dařilo. Pavlovi se podařilo vyhrát třídu N2, Petrovi „entrojky“ a zopakovali tak bratrský double z Lužických hor.

žádný příspěvek celý článek »

Vlček v Krkonoších v TOP10

foto

28. června 2010 • 17:30

V polovině června na Rally Krkonoše vybojoval vsetínský JT Říha group rally team zásluhou Martina Vlčka letos potřetí umístění v TOP 10 absolutní klasifikace.Cílovou rampou úspěšně projeli i Tomáš Kubiš, Libor Paško a Zdeněk Zdráhala. Pouze Tomáš Růžička nepokořil krkonošské erzety.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Špaňhel: Rally je těžší sport než hokej!

foto

23. června 2010 • 17:00

Kladný vztah hokejového mistra světa s Petrohradu 2000 Martina Špaňhela k automobilovým soutěžím je dobře znám. Není divu, pochází z regionu tomuto sportu zaslíbenému, tedy ze Zlínska, pár úspěšných let strávil i v dalším soutěžáckém městě – Plzni.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Ondřeje Zemana

foto

23. června 2010 • 14:00

Čtvrtým dílem rallysprintového šampionátu byly Rally Krkonoše. Na rychlostních zkouškách v okolí Truntova se sváděly tuhé souboje o vítězství, jak můžete poznat z více než osmdesátky fotografií, které pro vás nafotil náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman.

žádný příspěvek celý článek »

Krkonošské znovuvzkříšení

foto

23. června 2010 • 12:00

Výborným výsledkem skončil pro severomoravskou soutěžní posádku Lumír Firla – Pavel Dresler čtvrtý závod letošního Mistrovství ČR ve sprintrally, konající se v nádherné krajině Krkonoš. Na náročné soutěži, jež soutěžící zavedla na rozmanité tratě v okolí Trutnova, Lumír s Pavlem prolomili smůlu z předešlých dvou podniků a připsali si další cenné body do tabulky mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Peták závodil i se bavil

foto

23. června 2010 • 09:00

O uplynulém víkendu se v okolí Trutnova uskutečnil další podnik rallysprintové sezóny. V neděli se pak některé týmy přesunuly do Hradce Králové, kde se zúčastnily Rally Show.

žádný příspěvek celý článek »

Černý Kohout řádil v Krknoších

foto

23. června 2010 • 08:00

Honzu Černého již asi není třeba rallyovým fanouškům představovat. Příbramský mladík je poslední dobou opravdu hodně vidět a jeho výkony s Citroënem C2 R2 v Českém Mistrovství, kdy dokáže porážet soupeře s výrazně silnějšími stroji, jistě nezůstávají bez povšimnutí. Talentovaný mladík se před dvěma lety vydal cestou sbírání zkušeností v zahraničí a tato investice se začíná pomalu vracet.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše zná své vítěze

foto

23. června 2010 • 07:00

Čtvrtá Rally Krkonoše je zdárně ve svém cíli. Jaká vlastně byla a co zajímavé se na jejích tratích událo? V areálu trutnovského Autostylu začalo být pěkně živo už ve čtvrtek od dvou hodin odpoledne. To se začaly trousit první posádky pro itineráře a současně probíhal výdej materiálu pro jednotlivé rychlostní zkoušky. Pátek pak byl ještě více nabytý.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák v Krkonoších bronzový

foto

22. června 2010 • 16:30

Jaroslav Orsák letos bojuje na třech frontách a stejně jako loni se mu nejlépe daří v rallysprintovém šampionátu. Při čtvrtém dílu seriálu Rally Krkonoše v Trutnově obsadil obhájce titulu třetí příčku. Na stupních vítězů tak doprovodil dva mistry volantu – úřadujícího juniorského mistra světa Martina Prokopa a několikanásobného českého mistra Romana Krestu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Miroslava Knedly

foto

22. června 2010 • 10:00

Čtvrtým dílem rallysprintového šampionátu byly Rally Krkonoše. Na rychlostních zkouškách v okolí Truntova se sváděly tuhé souboje o vítězství, jak můžete poznat z více než osmdesátky fotografií, které pro vás nafotil náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Hájek historic rally team v generálce na Ypres uspěl

foto

22. června 2010 • 09:00

Stejně jako v Českém Krumlově nenašli Miroslav Janota s Pavlem Stráským přemožitele ani při čtvrtém ročníku Rally Krkonoše, dalším podniku Mistrovství České republiky v rallye historických automobilů. Díky tomu si pojistili průběžnou vedoucí příčku tuzemského šampionátu. Soutěž jedoucí se v okolí východočeského města Trutnov přitom pojala dvojice Hájek historic rally teamu jako test před Ypres Historic Rally, která se pojede v závěru tohoto týdne v Belgii.

žádný příspěvek celý článek »

toplist