www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Vodafone Rali Portugal (SWRC+JWRC)

Kosciuszko v Portugalsku s Fabií

15. května 2010 • 19:55

Polský tým Dynamic World Rally Team vydal včera oficiální oznámení o tom, že kvůli potížím týkajících se možnosti startu s vozem Ford Fiesta Super 2000 belgického týmu Symtech Racing bude posádka Michal Kosciuszko - Maciek Szczepaniak startovat na nadcházející Portugalské rally s vozem značky Škoda.

„Vzhledem k problémům s firmou Symtech Racing ohledně dispozic vozu Ford Fiesta S2000, s nímž by naše posádka mohla startovat na Portugalské rally, jsme museli najít jiného přípravce. Vzhledem k tomu, že v termínu dané soutěže není u žádného přípravce k dispozici Ford Fiesta S2000, rozhodli jsme se dnes pro spolupráci s českým týmem JM Racing,“ uvádí lakonické prohlášení polského týmu.

„Na základě této dohody Michal Kosciuszko a Maciek Szczepaniak odstartují na dvou nadcházejících soutěžích s vozem Škoda Fabia S2000. Věříme, že tato změna nebude mít negativní vliv na sportovní výkon naší posádky,“ dodal v informaci šéf Dynamic World Rally Teamu Jan Kosciuszko. Zmiňovaným druhým podnikem vedle Portugalské rally bude domácí Rajd Polski.

-jav- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist