www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Vodafone Rali Portugal (SWRC+JWRC)

Fotogalerie z Vodafone Raly Portugal od André Lavadinha

foto

16. června 2010 • 09:00

Zatím posledním odjetým závodem mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Vodafone Rali Portugal. Této šotolinové soutěže se zúčastnil i náš portugalský spolupracovník André Lavadinho. Vy si právě můžete prohlédnout nejen více než stovku jeho unikátních snímků z této soutěže, ale také z předcházející Porto Rally Show.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vodafone Raly Portugal od Vittoria Sanguinetiho

foto

10. června 2010 • 22:15

Zatím posledním odjetým závodem mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Vodafone Rali Portugal. Této šotolinové soutěže se zúčastnil i náš italský spolupracovník Vittorio Sanguineti a vy si právě můžete prohlédnout více než stovku jeho unikátních snímků z této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Trojnásobný úspěch Citroënu C4 WRC

foto

31. května 2010 • 15:05

Podruhé v této sezoně si Citroën připsal trojnásobný úspěch. Po Rally Mexiko patřily stupně vítězů Citroënu také na Rally Portugalsko. Za Sébastienem Ogierem a Julienem Ingrassiasem zkompletovaly pódium další dvě posádky Citroën Total World Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Portugalská rally premiérovým vítězstvím Ogiera

foto

30. května 2010 • 17:00

Prvním vítězstvím mladého Sebastiena Ogiera a jeho navigátora Juliena Ingrassii skončila letošní Vodafone Rally de Portugal, šestý podnik letošního mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích. Kompletní stupně vítězů navíc obsadila značka Citroen, když za vítězným Ogierem dorazil do cíle jeho krajan Sebastien Loeb a třetí místo vybojoval Dani Sordó.

žádný příspěvek celý článek »

Eyvind Brynildsen v Portugalsku málem bez auta

foto

28. května 2010 • 11:15

Belgický tým René Georges Rally Sport si se svými zákazníky docela pohrává. Eyvind Brynildsen, který je pro tým letos klíčovým klientem, málem zůstal před právě konanou Rally Portugal bez auta a hrozilo, že mladý Nor vůbec neodstartuje.

příspěvků: 5 celý článek »

Sledujte Vodafone Rali Portugal ONLINE

foto

27. května 2010 • 21:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích je v plném proudu, svým šestým dílem se vrátilo zpět do Evropy. Startovní listina na portugalskou soutěž slibuje napínavou podívanou. Právě v těchto chvílích začíná úvodní z plánovaných osmnácti rychlostních zkoušek, které můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown v Portugalsku vyhrál Sébastien Ogier

foto

27. května 2010 • 15:00

Nová nastupující hvězda Citroën Sébastien Ogier vyhrála dnešní shakedown na poslední předprázdninový podnik mistrovství světa, šotolinovou Vodafone Raly Portugal. 5,03 km dlouhý úsek Vale de Judeu obecně seděl Citroënům, kromě Räikkönena se všechny zbývající speciály francouzské značky usadily na čele.

příspěvků: 2 celý článek »

Rufa Šport na Vodafone Rallye de Portugal

foto

27. května 2010 • 09:00

Slovenský RUFA Šport Team sa opäť predstaví v rámci seriálu World Rally Championship. Svetový šampionát rally pokračuje v poradí už šiestym podujatím, ktorým je Vodafone Rallye de Portugal. Na portugalských tratiach bude slovenský tím reprezentovať rovnako ako v Jordánsku Per Gunnar Andersson teraz ho však bude navigovať Anders Frederiksson.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën touží po hattricku v Portugalsku

foto

27. května 2010 • 08:00

Díky vítězství v roce 2007 a 2009 Sébastien Loeb, Daniel Elena a Citroën C4 WRC jsou na Rally Portugalsko dosud neporažení. Jsou také žhavými kandidáty na portugalský hattrick, který by jim pomohl upevnit vedení v soutěži pilotů mistrovství světa WRC. V průběžném pořadí Poháru konstruktérů má Citroën Total World Rally Team pětibodový náskok před největšími soupeři.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Junior Team v „domácím“ prostředí

foto

27. května 2010 • 06:00

Rally Portugalsko bude velkou příležitostí pro posádky Citroën Junior Teamu. Sébastien Ogier a Julien Ingrassia by rádi potvrdili své nedávné vynikající výkony. Kimi Räikkönen a Kaj Lindström hodlají pokračovat v postupném zlepšování na C4 WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Nasser Al Attiyah definitivně zpět ve Fiestě S2000

foto

20. května 2010 • 10:15

Zdá se, že o nejbližší budoucnosti Nassera Al Attiyaha je jasno. Po ukončení spolupráce s Rene Georges Rally Sport nebylo chvíli jasné, s jakým vozem a týmem se bude objevovat ve zbytku letošní sezóny. Dnes bylo potvrzeno, že se katarský pilot vrací zpět do Fordu Fiesta S2000.

příspěvků: 1 celý článek »

Kosciuszko v Portugalsku s Fabií

foto

15. května 2010 • 19:55

Polský tým Dynamic World Rally Team vydal včera oficiální oznámení o tom, že kvůli potížím týkajících se možnosti startu s vozem Ford Fiesta Super 2000 belgického týmu Symtech Racing bude posádka Michal Kosciuszko - Maciek Szczepaniak startovat na nadcházející Portugalské rally s vozem značky Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

P-G Andersson s podporou švédského dovozce Škody

foto

29. dubna 2010 • 08:00

Druhý muž průběžného pořadí šampionátu SWRC Švéd Per-Gunnar Andersson získal výraznou podporu ve svém boji o světový titul. Jeho novým sponzorem se stal švédský dovozce mladoboleslavských vozů.

příspěvků: 3 celý článek »

Marcus Grönholm plánuje start v Portugalsku

foto

11. dubna 2010 • 01:00

Jeden z nejlepších soutěžních jezdců počátku nového tisíciletí Marcus Grönholm přemýšlí o další účasti ve světovém šampionátu. Finský ex-mistr světa by se měl zúčastnit Rally de Portugal s obvyklým Focusem WRC v barvách týmu Therminator, za který startoval již ve Švédsku. Servis by měl poskytnout M-Sport.

žádný příspěvek celý článek »

toplist