www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Rallye Český Krumlov

Krumlov: Ohlasy po RZ 3 (MP3)

21. května 2010 • 21:45

Po třech rychlostních testech se na čelo českokrumlovské rally dostala posádka Roman Kresta - Petr Gross na Peugeotu 207 S2000 před Pavlem Valouškem a Zdeňkem Hrůzou na Škodě Fabii S2000.

Třetí místo patřilo Václavu Pechovi, který však už před vjezdem do kontroly přeskupení připravoval kontrolu motoru v servisní pauze. Podle dostupných informací pravděpodobně kvůli problémům s těsněním pod hlavou motoru svého Mitsubishi Lancer, nicméně samotný jezdec jakékoliv potíže popřel.

Na čtvrtém místě zatím první trojici relativně zaostává Jaromír Tarabus, který se podle svých slov zatím srovnává s podmínkami, v nichž doposud se svojí Fiestou S2000 nestartoval. Překvapením je páté místo mladého Miroslava Jakeše, který má po RZ 3 minimální náskok rovné vteřiny před Danem Běhálkem.

Ve dvoukolkách si zatím vede velmi dobře Petr Brynda s Renaultem Clio, ovšem druhý Jan Šlehofer zaostává o nicotné tři desetiny vteřiny. Třetí je Jan Černý, který zatím suverénně kraluje v Citroen Racing Trophy, těsně za ním je pak Ondřej Blaťák.

Ohlasy jezdců po RZ 3

Jan Vaškovič; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
21.05.2010 22:39
Walach
Jo, to je k smíchu...
Zajímavě také Tošovský a Landa :-D
21.05.2010 22:33
Mirekfric
Vašek si přímo říká o remix :-)))
toplist