www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Rallye Český Krumlov

Rally Bohemia – flash info 02

foto

3. července 2010 • 22:30

Dalších 35 ostrých kilometrů měřil druhý průjezd rychlostních zkoušek Bzí, Smržovka a Šumburk. Situace s diváky se uklidnila a jezdci se mohli naplno věnovat soubojům v bitvě o vteřiny. Valoušek pokračuje v ostrém tempu, když vyhrává pátou a šestou rychlostní zkoušku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie z Krumlova od Josefa Petrů

foto

2. června 2010 • 11:00

Už příští týden bude pokračovat Mezinárodní mistrovství České republiky závodem v okolí jihomoravských Hustopečí. My se ale ještě vrátíme k předchozímu podniku konanému v České Krumlově. Atmosféru v průběhu celého závodu se svým fotoaparátem sledoval Josef petrů, jehiož snímky vám nyní přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

Defekt Pavla Valouška rozhodl

foto

28. května 2010 • 20:00

Pavel Valoušek odjížděl do Českého Krumlova jako jeden z hlavních adeptů na vítězství. Jeho snažení nakonec zhatil defekt, ale i tak se třetím místem absolutně panuje zasloužená spokojenost.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus: Učíme Fiestu nejen závodit, ale i létat

foto

28. května 2010 • 19:30

Rychlostní zkoušky Rally Český Krumlov jsou proslulé svými horizonty, které vybízejí jezdce k adrenalinovým skokům a lákají diváky k jejich sledování. Na jednom z těchto horizontů předvedl Jaromír Tarabus s vozem Ford Fiesta S2000 pravděpodobně nejdelší skok Rally Český Krumlov: vzduchem letěl 30 metrů!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Bronislava Končitíka

foto

28. května 2010 • 13:20

Třetím podnikem pokračovalo v minulých dnech mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Rallye Český Krumlov přinesla další napínavé souboje i pěknou podívanou pro početné zástupy diváků. Jak to vypadalo na sobotních rychlostních zkouškách se můžete podívat prostřednictvím fotografií našeho spolupracovníka Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Defekty připravily Jakeše o umístění v TOP 5

foto

27. května 2010 • 07:00

V pátečním odpoledni projelo přes startovní rampu v Jelení zahradě při slavnostním zahájení Rally Český Krumlov celkem 73 závodních dvojic. Nechyběli mezi nimi ani Miroslav Jakeš se svým spolujezdcem Tomášem Jakešem, kteří na jih Čech opět přivezli modrooranžové Mitsubishi Lancer EVO IX. Během rally měl Jakeš zaděláno na super výsledek, o který jej připravily defekty.

žádný příspěvek celý článek »

Petákův útok nevyšel

foto

26. května 2010 • 18:30

Letošním třetím startem v rámci MMČR v rally byla pro posádku Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová, kteří startovali s osvědčeným vozem Peugeot 207 S2000 Rallye Český Krumlov. Příbramská dvojice nezačala dvakrát nejlépe. Na oklouzané superspeciálce v Českých Budějovicích zajela až třináctý čas.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Sharka

foto

25. května 2010 • 18:00

Třetím podnikem pokračovalo v minulých dnech mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Rallye Český Krumlov přinesla další napínavé souboje i pěknou podívanou pro početné zástupy diváků. Jak to vypadalo na sobotních rychlostních zkouškách se můžete podívat prostřednictvím fotografií našeho spolupracovníka Sharka.

žádný příspěvek celý článek »

Martina Daňhelová premiérově v MMČR

foto

25. května 2010 • 15:00

Svou premiéru v MMČR si o víkendové Rallye Český Krumlov odbyla Martina Daňhelová s Martinou Zikmundovou. Jejich snažení bohužel skončilo na prvním průjezdu Slavkovem.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý po roce opět v Krumlově, tentokrát úspěšně

foto

25. května 2010 • 14:00

Po loňském odstoupení se na tratě Rallye Český Krumlov vrátil Jan Černý, aby napravil výsledek. To se stoprocentně povedlo, když s Citroënem C2 R2 Max vybojoval druhé místo ve dvoukolkách.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Racing Team v Krumlově vítězně

foto

25. května 2010 • 11:00

Vítězně skončila pro posádku Mogul Racing Teamu 38. Rallye Český Krumlov, která byla třetím podnikem letošního seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally. Roman Kresta s Petrem Grossem přidali ke šňůře vítězství z let 2007-2009 čtvrtý triumf v řadě za sebou.

žádný příspěvek celý článek »

Černý triumfoval i v Krumlově

foto

25. května 2010 • 10:00

V Citroën Racing Trophy padl rekord a se tentokrát rozdalo v historii české CRT absolutně nejvíce - 15 500 Euro! Na Valašce potvrdil roli favorita, stejné tomu bylo i v rámci Rallye Český Krumlov, a tak si posádka Jan Černý a Pavel Kohout, startující s vozem Citroën C2 R2 Max odváží letošní druhé prvenství v Citroën Racing Trophy CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Testování okořenil Hájek historic rally team triumfem

foto

25. května 2010 • 09:30

Stylem start – cíl ovládla posádka Hájek historic rally teamu Miroslav Janota a Pavel Stráský osmatřicátý ročník Rallye Český Krumlov, druhý podnik letošního Mistrovství České republiky v rallye historických automobilů. Nebýt technických problémů, zvítězili by účastníci mistrovství Evropy ve všech deseti rychlostních zkouškách. O sedm dílčích triumfů a celkový náskok téměř čtyř minut na druhého Rakušana Gerharda Openauera je však již nikdy nikdo nepřipraví.

žádný příspěvek celý článek »

Pech druhý v Českém Krumlově

foto

24. května 2010 • 12:30

Rozkvetlá Rallye Český Krumlov splnila všechna očekávání, které od ní soutěžní jezdci i diváci chtěli, a napínavé souboje bylo možné sledovat od začátku až do konce závodů. Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. s Petrem Uhlem hned v úvodu soutěže potvrdila roli jednoho z favoritů a již od začátku sváděla tvrdý boj se smečkou vozů kategorie S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Matěje Skalníka

foto

24. května 2010 • 12:00

Třetím podnikem pokračovalo v minulých dnech mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Rallye Český Krumlov přinesla další napínavé souboje i pěknou podívanou pro početné zástupy diváků. Jak to vypadalo na sobotních rychlostních zkouškách se můžete podívat prostřednictvím fotografií našeho spolupracovníka Matěje Skalníka.

žádný příspěvek celý článek »

toplist