www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Rally Krkonoše

Děkujeme za podporu

25. května 2010 • 07:00

Ani při dvojnásobném nasazení všech hlavních činovníků soutěže, jejich zástupců a samotných pořadatelů na trati by nebylo možné Rally Krkonoše uspořádat bez podpory a pomoci mnoha partnerů, sponzorů a úřadů. Těm všem a mnoha dalším patří náš velký dík – ať už s námi spolupracují poprvé nebo jsou Rally Krkonoše věrni již od prvního ročníku v roce 2007.

Generálním partnerem závodu je stejně jako v letech minulých společnost Autostyl, s. r. o. Trutnov reprezentovaná Ing. Janem Kranátem. V prostorách jeho autosalonů Škoda, Toyota a Peugeot bude opět umístěno ředitelství soutěže a proběhne zde technická přejímka stejně jako sobotní start a cíl. Post hlavního partnera zastává VyberSiAuto v čele s Petrem Šimurdou, hlavním sponzorem je již druhý rok Chládek a Tintěra, a. s. Pardubice reprezentovaná předsedou dozorčí rady Ing. Liborem Joskou.

Jmenovat je nutné také sponzory jednotlivých rychlostních zkoušek. Jsou to v případě RZ 1, 5 Starobucká firma KVK, na RZ 2, 6 Zámecký vrch firma Cityboard a Česká lesnická akademie, sponzorem RZ 3, 7 Bernartická je firma ATS z Trutnova zabývající se distribucí náhradních dílů, RZ 4, 8 Kryblická se uskutečňuje díky firmám T-Lights a SDT.

Rally Krkonoše se dále těší podpoře firem Vetim z Úpice, MM Reality s pobočkou v Trutnově, BAK a dalších. Ubytovací kapacitu pro posádky a činovníky zajišťují hotely Omnia **** v Jánských Lázních a Patria *** v Trutnově, kde probíhá také slavnostní vyhlášení vítězů.

K nejvýznamnějším mediálním partnerům rally patří Hitradio Magic a Český rozhlas Hradec Králové. V oblasti tištěných médií je to Krkonošský Deník, Trutnovinky a specializovaný časopis Rally. Záznam ze soutěže se znovu objeví prostřednictvím Mediasportu na obrazovkách ČT4 Sport.

Rádi bychom také poděkovali dalším partnerům Rally Krkonoše. Jsou jimi Digitální tisk Luky Trutnov, Zdravotnická záchranná služba Královéhradeckého kraje, Královéhradecký kraj, město Trutnov a okolní obce Staré Buky, Hajnice, Bernartice, Zlatá Olešnice, Mladé Buky a Vlčice, Policie ČR a Městská policie Trutnov, Technické služby Trutnov, SUS Královéhradeckého kraje, Česká lesnická akademie Trutnov, Farmers, ZD Výšina a mnoho dalších. Děkujeme tímto za projevenou důvěru a věříme, že ji nezklameme.

Pavla Hlavatá
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist