www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rally d'Italia - Sardegna

Rally Sardinia 2010 díl třetí – Dovolená začíná

2. června 2010 • 10:00

Včera jsem spekuloval o tom, jak dopadne večerní diskuse. No, dopadla skvěle. Nejprve nejmenovaný „přistihl“ svou milou ve „švédské trojce“ v jedné posteli se svými spolubydlícími, Poté se jiná „švédská trojka“ vydala na noční koupání na Adama a večer vrcholil „sardinskou trojkou“, kdy v jedné posteli nakonec skončili tři muži. Dle jejich ranních reakcí se jim to velice líbilo. No, nevím, nevím, co se z toho vyvine.

Ráno nás přivítalo tak, jak to má v tomto ročním období být. Obloha vymetená, moře klidné jako rybník a teplota příjemná. Po snídani kolem desáté už všichni leží na pláži a dovolená začíná.

Počasí nádherné, sluníčko připaluje a připaluje. Mládež nedbá rad staršího, že dvě hodiny stačí. Odpoledne se tu pak prochází řada rudochů a to ještě nevíme, jak budou výt v noci. Jestli to bude vytí válečné či bolestné se uvidí. Každopádně asi nejhůře dopadl Plhus. Nese to avšak statečně a tvrdí, že do rána bude hnědokožcem. Jsem skeptický a dám se překvapit.

Již po prvním dnu na pláži se ozývají hlasy, že proválet dovolenou u moře je nuda, a je potřeba změnit program. Na zítřek tedy chystáme odpolední výlet na sever až do Santa Terezy.

Není možné, abych v tomto deníčku nezmínil výrok dne. Vzhledem k ochraně osobních údajů se vyhnu uvedení jména, avšak hlášku nemohu nezmínit. Nejmenovaná si stěžovala na to, že ji v noci obtěžoval komár a několikrát ji bodl, než se jí podařilo jej zabít. Nakonec si však povzdechla: „Alespoň někdo mě dneska v noci opíchal!“ Co na to říct? Tolik neschopných mužů pohromadě by pohledal, neboť se jedná o dívčinu veskrze pohlednou. Nebývá než litovat, že už mi není dvacet, ani dvacet pět, ani třicet, ani třicet pět, ani…

Navečer jsme si udělali výlet do Olbie a jen tak si zanadávali, jací že jsou Italové idioti, když přemístili servisní zónu z obvyklého místa do centra na přístavní molo. Možná výborná pozice pro místní obyvatelstvo, ale debilní pro přijíždějící, kteří zde nemají kde zaparkovat. Ne, že by zde nebylo kde parkovat, ale všechna parkovací stání jsou trvale obsazená místními.

Dnešní den nebyl nijak bohatý na zážitky a prožitky, takže i dnešní povídání je kratší než obvykle.

Z rozpálené Sardinie do deštivých Čech, Moravy a Slezska posílají pozdravy

rudoši z Golfo Aranci a Řízek
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
02.06.2010 18:10
hujer
Taky už mi neni "cet" ale chtěl bych být tim komárem!!
02.06.2010 14:49
Tomik
Předpokládám, že ta opíchaná bude naše dusička??? Nikdo jiný by si totiž nestěžoval!!! :-D
02.06.2010 12:45
Rizek
Dovoluji si poznamenat, že fota dostávám od ostatních fotografů a sám je nepořizuji. Vlajky vlají na našich apartmánech.
02.06.2010 11:47
slonikyta
2: Řízek; nauč se fotit v protisvětle, tak jsme zřejmě hoodně ochuzeni. Krbík Ti poradí a zkus to znovu!
02.06.2010 11:45
Gurun
Hezké ženy nefotit proti světlu!Pak z toho nic není. :-) A jinak díky za pravidelné info.
02.06.2010 11:44
slonikyta
1) Tedy nechápu, proč jezdíte utrácet drahně vydělané peníze k vodě na Sardošku, když jí tady doma máme dost.
2) Málem bych vaši skupinu na té pláži ani nepoznal, člověk i já je už tak nějak zvyklý na všudy přítomnost české či krabicové vlajky. Proč není zapíchlá v písku aby vrhala příjemný stín?
toplist