www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Rally Krkonoše

2. setkání legend

2. června 2010 • 12:35

V loňském roce byla zahájena tradice setkávání bývalých továrních jezdců Škoda Motorsport. Pod záštitou Ing. Jaroslava Mansfelda a Ing. Jiřího Syrovátka se v Trutnově sešlo osm pánů v letech, aby se mnohdy po dlouhé době znovu sešli a zavzpomínali na staré časy. Byly vydány podpisové karty, uspořádána autogramiáda a slavnostní večeře a v sobotu se závodníci podívali také na trať. Všem se setkání líbilo, a proto jsme se rozhodli k novým tvářím přizvat i staré známé.

Trutnov by tak mohlo navštívit až třináct legend motoristického sportu. Novými účastníky budou Jiří Janeček, Václav Bobek, Ota Landecký, Miloš Vodseďálek a Zdeněk Ponec. Oldřichu Horsákovi bohužel obdobně jako v loňském roce překazily účast zdravotní problémy. Stejně jako loni pak do Krkonoš zamíří Svatopluk Kvaizar a Ing. Jiří Šedivý. Krátký výlet z Vrchlabí si udělají Jiří Srnský a Ing. Jiří Syrovátko. Naproti tomu z velké dálky přicestuje také letos sportovní tvář Rally Krkonoše, Nor John Haugland. Objeví se však pouze v sobotu v cíli soutěže a na vyhlášení vítězů.

Pro legendy je opět připraven zajímavý program. Po příjezdu do Trutnova v době začátku administrativních a technických přejímek posedí pánové na ředitelství či jinde. O půl sedmé je pro ně připraveno představení na Krakonošově náměstí, kde následně proběhne také autogramiáda. Večer je pak připravena slavnostní večeře s hlavními činovníky soutěže a posezení, které se v loňském roce za příjemného vyprávění protáhlo daleko přes půlnoc.

V sobotu pak účastníky čeká výlet na trať nebo třeba návštěva servisní zóny. Večer se někteří zúčastnění zhostí také předávání cen vítězům letošní Rally Krkonoše.

Doufám, že také v roce 2010 podpoříte toto setkání svou hojnou účastí na autogramiádě nebo se s legendami rally setkáte přímo na trati. Pro bližší informace o účastnících navštivte v nejbližších dnech www.rallykrkonose.cz, sekci Představujeme.

Pavla Hlavatá
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist