www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Agrotec Mogul Rally Hustopeče

Antonín Tlusťák testoval před Rally Hustopeče (+FOTO)

10. června 2010 • 18:00

Na tradičním úseku mezi Všeminou a Slušovicemi si včera po měsíční pauze opět vyzkoušel Antonín Tlusťák jízdu za volatenm soutěžního speciálu Škoda Fabia S2000. Cílem testů bylo připravit se na Agrotec Rally Hustopeče, kde by chtěl napravit nepříliš vydařený výkon z Českého Krumlova.

„V Krumlově mi to vůbec nešlo. Hlavně první den, to bylo na cestě vytahaného tolik bláta, co jsem ještě ve své kariéře nezažil. Celkové sedmé místo je nakonec pěkné, ale s výkonem spokojenost určitě nebyla,“ hodnotí kriticky své Krumlovské vystoupení zádveřický jezdec.

Ten původně zvažoval mezi oběma soutěžemi MMČR účast na Rajdu Polski, třetího dílu evropského šampionátu se však nakonec nezúčastnil, protože nebylo k dispozici domluvené auto na zapůjčení. Nyní již celý tým vrhá veškeré síly vstříc hustopečské soutěži. „Do Hustopečí se hodně těším. Jenom mě mrzí, že tamní tratě moc neznám. Předloni jsme skončili ještě před startem úvodní zkoušky kvůli poruše řídící jednotky, vloni nás hned v úvodu zastavil tradiční problém naší 'cédvojky' - alternátor,“ dodal Tlusťák.

Fotogalerie z testu Antonína Tlusťáka od Františka Duška

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist