www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Agrotec Mogul Rally Hustopeče

Barvík v Hustopečích spokojen

foto

1. července 2010 • 04:00

Po vynechaném závodě v Českém Krumlově se Vladimír Barvík vrátil do seriálu Mediasport MMČR v rally na tratích Agrotec rally Hustopeče, která se vyznačují závoděním mezi vinicemi a také nadstandardním množství šotolinového povrchu. Bohužel však na českokrumlovské soutěži přišel k újmě červený vůz a tak musel Barvík využít služeb druhého vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Ondřeje Zemana

foto

18. června 2010 • 13:30

Letošní Agrotec Rally Hustopeče provázelo dusné počasí s vysokými teplotami mnohde přesahujícími i třicítku stupňů. I přes nižší počet posádek se bylo nač dívat, obzvláště první trojice opět sváděla vteřinkový souboj. Jak to v okolí Hustopečí vypadalo můžete shlédnout na fotografiích od Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Sharka

foto

16. června 2010 • 17:30

Letošní Agrotec Rally Hustopeče provázelo dusné počasí s vysokými teplotami mnohde přesahujícími i třicítku stupňů. I přes nižší počet posádek se bylo nač dívat, obzvláště první trojice opět sváděla vteřinkový souboj. Jak to v okolí Hustopečí vypadalo můžete shlédnout na fotografiích od Sharka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze druhé etapy Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Miroslava Knedly

foto

16. června 2010 • 14:30

Letošní Agrotec Rally Hustopeče provázelo dusné počasí s vysokými teplotami mnohde přesahujícími i třicítku stupňů. I přes nižší počet posádek se bylo nač dívat, obzvláště první trojice opět sváděla vteřinkový souboj. Jak to v okolí Hustopečí vypadalo můžete shlédnout na fotografiích od Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing Trophy CZ – V Hustopečích dokončily pouze tři posádky

foto

16. června 2010 • 08:30

Mediasport MMČR pokračovalo o víkendu na jižní Moravě a čtvrtou soutěží roku byla Mogul Agrotec Rally Hustopeče. Ta však zároveň byla třetím podnikem letošní Citroën Racing Trophy CZ, do které nakonec odstartovalo jen pět posádek, včetně Poláka Chmielewského.

žádný příspěvek celý článek »

V Hustopečích stávkoval diferenciál

foto

16. června 2010 • 08:00

Po absenci v Českém Krumlově se posádka Jaroslav Orsák – Karel Vajík zúčastnila další soutěže mezinárodního mistrovství České republiky v Hustopečích. Příprava na čtvrtý díl seriálu MMČR byla poněkud zkomplikována předchozí havárií v Maďarsku.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Racing Team hodnotí Hustopeče

foto

15. června 2010 • 15:35

Třetí příčku obsadila na víkendové VI. AGROTEC MOGUL rally Hustopeče posádka Mogul Racing Teamu Roman Kresta a Petr Gross. Shodně třetí místo jí po čtvrtém podniku seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally patří i v jeho průběžném hodnocení.

žádný příspěvek celý článek »

Karkulka v Hustopečích nedojela

foto

15. června 2010 • 15:15

Posádka V-group Racing Teamu Kladno ve složení Jiří Vlček a Radim Strnad s vozem Peugeot 206 S1600 nedokončila čtvrtý závod MMČR v rally, kterým byla Agrotec Rally Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

Přes problémy solidní výsledek

foto

15. června 2010 • 14:50

Letošní ročník Agrotec Mogul Rally Hustopeče je za námi. Po dlouhé době, kdy jsme si mohli o létu jenom nechat zdát a bojovali jsme s povodněmi, se sluníčko konečně ukázalo. A to opravdu v plné síle. Mezi potící se posádky patřila na jižní Moravě také nově sestavená dvojice Martin Bujáček – Marek Omelka. Martin se na velké soutěže domluvil se zkušeným hluckým spolujezdcem, jelikož Pepa Král je na MMČR vázán u Marcela Tučka.

žádný příspěvek celý článek »

Úrodné vedro pro XTG Rally Team

foto

15. června 2010 • 14:30

Když jsem se ve čtvrtek odpoledne blížil k místu konání dalšího podniku MMČR v Rally, děkoval jsem vynálezcům klimatizace. Nechápal jsem, proč Ti rozhazovační Čechové vyhazují nemalé finanční prostředky za cesty k mořím, když si mohou zapařit určité partie i na krásné jižní Moravě.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech zvítězil na Rallye Hustopeče

foto

15. června 2010 • 14:00

Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel dominovala Rallye Hustopeče, která se uskutečnila jako čtvrtý podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye. Plzeňská posádka vstoupila do soutěže v roli jednoho z favoritů a nutno podotknout, že tomuto předpokladu nezůstala hned od počátku nic dlužna.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus čtvrtý v Rally Hustopeče

foto

15. června 2010 • 10:30

Čtvrté místo získala posádka Czech Ford Rally Teamu Jaromír Tarabus a Daniel Trunkát v Rally Hustopeče. Její dosavadní letošní bilance v Mediasport Mezinárodním mistrovství České republiky v rally tak čítá dvoje stupně vítězů a dvakrát umístění těsně pod nimi.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Tomasze Bugiela

foto

15. června 2010 • 09:00

Letošní Agrotec Rally Hustopeče provázelo dusné počasí s vysokými teplotami mnohde přesahujícími i třicítku stupňů. I přes nižší počet posádek se bylo nač dívat, obzvláště první trojice opět sváděla vteřinkový souboj. Jak to v okolí Hustopečí vypadalo můžete shlédnout na fotografiích od Tomasze Bugiela.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Josefa Petrů

foto

14. června 2010 • 14:15

Letošní Agrotec Rally Hustopeče provázelo dusné počasí s vysokými teplotami mnohde přesahujícími i třicítku stupňů. I přes nižší počet posádek se bylo nač dívat, obzvláště první trojice opět sváděla vteřinkový souboj. Jak to v okolí Hustopečí vypadalo můžete shlédnout na fotografiích od Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Stíhačka Subaru přistála na sedmé příčce

foto

14. června 2010 • 12:30

Problémy s převodovkou přibrzdily v Hustopečích dvojici Vojtěch Štajf – Marcela Dolečková v cestě za dalším umístěním v první pěticí absolutního pořadí soutěže Mezinárodního mistrovství ČR. Drtivý finiš přesto dovezl vůz Subaru Czech Rally Teamu na sedmou příčku, když na šestého Arazima mu v cíli chyběla jediná vteřinka.

žádný příspěvek celý článek »

toplist