www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Barum Czech Rally Zlín

Proton po testech na Barum rally pozitivně naladěn

25. srpna 2010 • 23:15

Pozitivní nálada panuje po testech u týmu Proton R3, kdy se koncem minulého týdne a začátkem tohoto posadili za volanty malajských speciálů z dílen britského MEM oba dva piloti pro Barum rally hájící barvy Protonu, Niall McShea a Keith Cronin.

„Test probíhal opravdu skvěle,“ prozradil David Senior, koordinátor týmu. „Niall najezdil v neděli okolo 140 kilometrů a měl radost z toho, čeho dosáhl. Na Keitha se dostalo při několika jízdách v pondělí.“

Tým Protonu se vrací do kolotoče Intercontinental Rally Challenge po nevydařeném vystoupení v Belgii, kdy při Ypres rally odstoupily všechny tři vozy na obdobnou závadu na čtvrtém testu. Po loňských problémech právě na Barum rally, kdy obě Satrie Neo S2000 vyřadily stejné problémy s elektronikou, tak bude mít tým v pozměněné sestavě již tento víkend možnost svou pověst před českými fanoušky vylepšit.

-pet- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
26.08.2010 21:41
adalebeda
Jel jsem dnes po přejímce směr Otrokovice a pod Zlínskou průmyslovkou na autobusové zastávce byl odstavený jeden z Protonů... tak nevím, jestli to byl záměr a nebo nezvládl ani cestu "domů" :-)
26.08.2010 12:34
slonikyta
...vylepšit hlavně přede mnou
toplist