www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Barum Czech Rally Zlín

Fumio Nutahara o účasti na Barum Czech Rally Zlín

foto

31. prosince 2010 • 12:00

Jedním z největších překvapení letošní Barum Czech Rally Zlín byla účast vicemistra světa PWRC z roku 2006, japonského multišampiona Fumia Nutahary. Proč se rozhodl vydat do Zlína a jak se mu v České republice líbilo? I přes relativně častý kontakt se podařilo dát dohromady rozhovor a krátký článek až později během roku. Proto si jej můžete přečíst až nyní, jako takový malý bonbónek na závěr letošního roku.

příspěvků: 4 celý článek »

Kniha o historii barumky již na Mikulášském rallysprintu

foto

7. prosince 2010 • 21:20

Vzhledem k neočekávaným technickým problémům s finální vazbou knihy 40 LET HISTORIE BARUM CZECH RALLY ZLÍN (1971 – 2010) dojde k malému zpoždění jejího vydání. Oproti původnímu plánu bude kompletní náklad vytištěn v pondělí 13. prosince, kdy zároveň začne rozesílání všech objednávek z e-shopu. Tímto se všem zájemcům omlouváme za vzniklé zpoždění.

žádný příspěvek celý článek »

Vychází kniha o historii Barum Czech Rally Zlín

foto

2. prosince 2010 • 18:15

Začátkem prosince vyjde ojedinělá, více než stostránková publikace s názvem 40 let historie Barum Czech Rally Zlín (1971 – 2010), která popisuje širokou historii a vývoj zlínské soutěže od prvních let až do letošního jubilejního čtyřicátého ročníku. Autoři Michal Forst, Jakub Hofbauer a Roman Ordelt připravili jedinečnou knihu, která by neměla chybět v knihovně fanouška barumky a motoristického sportu.

příspěvků: 7 celý článek »

Přísný pozorovatel udělil barumce vysoké hodnocení

foto

8. října 2010 • 09:00

Jubilejní 40. ročník mezinárodní automobilové soutěže Barum Czech Rally Zlín, který se uskutečnil koncem srpna na Zlínsku, dopadl na výbornou. Z ústředí Mezinárodní automobilové federace FIA přišlo prostřednictvím pozorovatele Wulfa Biebingera z Německa velmi kladné hodnocení. Barumka se letos jela jakou součást Mistrovství Evropy v rally (ERC), prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC) a Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky 2010 v rally (MMČR).

příspěvků: 1 celý článek »

Barumka, aneb se Sumcem se člověk nenudí!

foto

15. září 2010 • 12:30

Byly necelé dva týdny před Barumkou, když mi z ničeho nic zazvonil telefon. Ozval se mi můj dávný kolega a přítel Michal Sum se super nabídkou – Jestli prý nechci s ním jet Barumku jako přejezdec! Michal, běžně zvaný “Sumec,“ je šoumen od přírody a jeho “předjezdcování“ v loňském roce myslím zanechalo slušný divácký zážitek u spousty diváků kolem trati.

příspěvků: 12 celý článek »

Barvík s Barum rally spokojen

foto

15. září 2010 • 07:00

Ani na startu letošního jubilejního 40. ročníku Barum Czech rally Zlín nechyběly posádky Anvel racing teamu a to ve složení Barvík-Gabrhelík a Landa-Novák.I vzhledem k minulým haváriím na tratích domácí Barumky, není divu, že letošním hlavním cílem Vladimíra Barvíka bylo v pořádku dojet do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Snímky z barumky od Josefa Petrů

foto

10. září 2010 • 14:00

Letošní Barum Czech Rally Zlín byla oproti předchozím ročníkům hodně promáčená, kromě soutěžních posádek a diváků o tom vědí své i fotografové zaznemanávající podél trati atmosféru přední české soutěže. Byl mezi nimi i Josef Petrů, jehož snímky z průběhu celé barumky vám nyní přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

Nevydařená Barumka v podání JTRT

foto

9. září 2010 • 17:00

Se smíšenými pocity odjížděli jezdci JT Říha group rally teamu ze srpnové Barum Czech Rally Zlín 2010. Martin Vlček sice bojoval o životní výsledek, jeho cesta však byla ukončena havárií. S nadšením vstupoval do soutěže i Tomáš Růžička, ale ani druhý start díky super rally nebyl úspěšný. Cíl nakonec spatřil pouze Libor Paško.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Joaa M. Farii

foto

9. září 2010 • 12:00

Vrchol letošní domácí soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je minulostí. Povětrnostní podmínky znásobily už tak vysokou obtížnost zlínských zkoušek, takže diváci podél tratí rychlostních zkoušek se měli nač dívat. I vy se můžete alespoň virtuálně podívat na účastníky letošního ročníku prostřednictvím fotografií našeho spolupracovníka Joaa M. Farii.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Ondřeje Zemana

foto

8. září 2010 • 12:00

Vrchol letošní domácí soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je minulostí. Povětrnostní podmínky znásobily už tak vysokou obtížnost zlínských zkoušek, takže diváci podél tratí rychlostních zkoušek se měli nač dívat. I vy se můžete alespoň virtuálně podívat na účastníky letošního ročníku prostřednictvím fotografií našeho spolupracovníka Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Nevydařená Barumka v podání JTRT

foto

7. září 2010 • 21:00

Se smíšenými pocity odjížděli jezdci JT Říha group rally teamu ze srpnové Barum Czech Rally Zlín 2010. Martin Vlček sice bojoval o životní výsledek, jeho cesta však byla ukončena havárií. S nadšením vstupoval do soutěže i Tomáš Růžička, ale ani druhý start díky super rally nebyl úspěšný. Cíl nakonec spatřil pouze Libor Paško.

žádný příspěvek celý článek »

Keith Cronin na Barumce příjemně překvapil

foto

7. září 2010 • 13:00

Továrnímu týmu Proton se v letošní sezóně příliš nedaří. V Asijsko-pacifickém šampionátu patří Chris Atkinson i Alister McRae k nejrychlejším, vozy však neoplývají velkou spolehlivostí. Konfrontace na mezinárodní scéně v Belgii pak dopadla doslova katastrofou.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Barum Czech Rally Zlín od Zdeňka Běláka jun.

foto

7. září 2010 • 12:00

Vrchol letošní domácí soutěžácké sezóny, Barum Czech Rally Zlín, je minulostí. Povětrnostní podmínky znásobily už tak vysokou obtížnost zlínských zkoušek, takže diváci podél tratí rychlostních zkoušek se měli nač dívat. I vy se můžete alespoň virtuálně podívat na účastníky letošního ročníku prostřednictvím fotografií našeho spolupracovníka Zdeňka Běláka jun.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Lapdavští splnili na Barum Rally svůj cíl

foto

7. září 2010 • 10:00

Barum Czech Rally Zlín 2010 byla vyvrcholením motoristické sezóny u nás i na Slovensku. Svůj čtvrtý start zde letos absolvovala i rodinná posádka Lukáš Lapdavský a Július Lapdavský. Dvakrát ze tří pokusů se posádka cíle nedočkala, takže letos byl cíl jasný. Dokončit soutěž a otestovat vůz na Rally Košice.

žádný příspěvek celý článek »

Životní výsledek Mirka Jakeše při Barum rally

foto

6. září 2010 • 13:00

Do třetice to musí vyjít, řekla si valašská posádka Mirek Jakeš s Tomášem Jakešem před startem Barum Czech Rally Zlín 2010. Po dvou nedokončených pokusech, vyšel ten třetí doslova na jedničku. Oranžovomodré Mitsubishi Lancer EVO IX dovezl Mirek na cílovou rampu s životním výsledkem.

žádný příspěvek celý článek »

toplist