www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Admiral Rally Vyškov

Videoprůvodce tratí Admiral rally Vyškov

1. září 2010 • 08:00

Nedlouho před zveřejněním mapy tratě letošního ročníku Admiral rally přišli vyškovští pořadatelé se zajímavou novinkou. V úterý vydaný videoprůvodce by měl všem účastníkům soutěže dát objektivní představu o charakteru připravených rychlostních zkoušek a návštěvníkům má za cíl ulehčit nelehký výběr zajímavých míst u tratě soutěže.

Videoprůvodce letošní Admiral rally se zrodil v produkci mediálního týmu FTR-media, který se o medializaci vyškovské soutěže stará již několik let. Při přípravě bylo využito aktuálně natočených záběrů z míst, kde se ještě nezávodilo, zajímavých momentek z historie a také atraktivních záznamů z onboard kamer v soutěžních vozech. „Snažili jsme se přijít s něčím novým. Ohlasy ukážou, zda jsme se vydali správným směrem,“ říká hlavní tvůrce Jan Olejníček, v jehož režii tato novinka vznikala. „Svůj rukopis na výsledném díle zanechalo několik nadšenců. Tvorbu komentáře měl na starosti Jiří Dokulil, o výsledné namluvení se postaral Pavel Jelínek - šéfredaktor televizního magazínu MotorMix. Velkou pozornost nepochybně budí spousta akčních archivních záběrů, které mapují posledních deset let historie vyškovské rally. Za jejich poskytnutí patří velký dík našemu dlouholetému spolupracovníkovi a výbornému kameramanovi Aleši Trhlíkovi,“ prozradil složení tvůrčího týmu Jan Olejníček.

Videoprůvodce jednotlivými rychlostními zkouškami je k dispozici na oficiálních stránkách soutěže www.rallyvyskov.cz v sekci DIVÁCI. Videa jsou připravena ve formátu wmv, a vzhledem k rozumné velikosti by měla být lehce spustitelná pro všechny zájemce.

Jiří Dokulil
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist