www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Admiral Rally Vyškov

Admiral rally - pravda a lež nejen o akreditacích

foto

1. prosince 2010 • 21:45

Náš klub si je vědom toho, že naše handrkování s tzv. národní sportovní autoritou mnohé lidi vůbec nezajímá a některé možná i otravuje, stejně jako nás. Některé informace, se kterými se setkáváme, jsou ale natolik zkreslené, že není možné je mlčky přejít.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally očima pořadatelů

foto

27. září 2010 • 06:00

O letošní Admiral rally Vyškov toho již bylo napsáno hodně. Ohlasy soutěžních posádek, novinářů a diváků zaplnily internetové magazíny i diskusní fóra a přinesly řadu názorů na letošní poněkud atypický ročník vyškovské soutěže. Nyní, dva týdny po soutěži, v době, kdy již vychladly motory a soutěžní posádky pomalu přemýšlejí nad dalšími závody sezóny, přicházejí se svou troškou do mlýna i samotní organizátoři, kteří za přípravou letošní Admiral rally stáli.

žádný příspěvek celý článek »

Sprintový titul v N2 pro Pavla Pelecha

foto

22. září 2010 • 11:00

Pavel Pelech odjížděl do Vyškova s vědomím možného zisku titulu ve třídě N2. Nic ale nebylo tak jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Největší vrásky na čele dělal Pavlovi Patrik Rujbr, kterému se povedlo moc pěkně zajet Barumku. Bohužel ve Vyškově ho hned v úvodu zradila poloosa, což ubralo závodu na dramatičnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Admiral Rally Vyškov od Romana Kašpárka

foto

20. září 2010 • 09:00

Hodně dramatickou podívanou připravil fanouškům automobilových soutěží rallysprint na východ od moravské metropole. Jak to o druhém zářiovém víkendu vypadalo podél rychlostních zkoušek Admiral Rally Vyškov můžete shlédnout na snímcích Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally v podání JTRT

foto

20. září 2010 • 08:00

V nejsilnější sestavě se představil JT Říha group rally team při Admiral Rally Vyškov. Stálou trojici Martin Vlček, Tomáš Růžička a Libor Paško doplnil šéf týmu Jaromír Tomaštík, jenž opět usedl do Subaru Impreza WRC. Pod hlavičkou vsetínského týmu pak na Hané startovali ještě Tomáš Kubiš s Mitsubishi Lancer EVO VII a Petra Filipová s Renaultem Clio Sport.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Admiral Rally Vyškov od Roberta Balcara

foto

17. září 2010 • 23:30

Hodně dramatickou podívanou připravil fanouškům automobilových soutěží víkendový rallysprint na východ od moravské metropole. Jak to vypadalo podél rychlostních zkoušek Admiral Rally Vyškov můžete shlédnout na snímcích Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Admiral Rally Vyškov od Luboše Laholy

foto

17. září 2010 • 12:00

Zatím posledním odjetým rallysprintem byl o uplynulém víkendu Admiral Rally Vyškov. Na rychlostních zkouškách v okolí tohoto moravského města se děly skutečně zajímavé věci, jak ostatně můžete posoudit z přiloženého videa, jehož autorem je náš redakční spolupracovník Luboš Lahola.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Admiral Rally Vyškov od Ondřeje Zemana

foto

17. září 2010 • 10:00

Hodně dramatickou podívanou připravil fanouškům automobilových soutěží víkendový rallysprint na východ od moravské metropole. Jak to vypadalo podél rychlostních zkoušek Admiral Rally Vyškov můžete shlédnout na snímcích Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec cíl ve Vyškově neviděl, ale Pešl skončil hned za TOP desítkou

foto

17. září 2010 • 09:00

Do Vyškova vyrazil třebíčský TOBA Czech MH Racing v silné sestavě. Kromě Martina Hudce s Lancerem EVO VIII. nechyběl ani Jarda Pešl s modrým Lancerem EVO IX. a navíc se v barvách týmu představila také posádka Lekeš - Žaludková. Málokdo pak ví, že také vůz předjezdce s třemi nulami patří třebíčskému týmu, když se v něm představila posádka z Třebíčska Šafránek-Pazderník.

žádný příspěvek celý článek »

Pešl zajel ve Vyškově nejlepší výsledek kariéry, velebil mechaniky

foto

17. září 2010 • 08:00

Na sedmém podniku rallysprintového šampionátu České republiky ve Vyškově si posádka Briston MH Racing teamu jedoucí na voze Mitsubishi Lancer EVO IX vybojovala výborné 11. místo absolutně, ve své třídě N4 pak skončila dokonce šestá. Nejlepším výsledem doposud bylo 15. místo na letošní červnové Rally Krkonoše.

žádný příspěvek celý článek »

Od „wéercéček“ až po historiky aneb rekapitulace dění v jednotlivých třídách a skupinách

foto

16. září 2010 • 13:15

Největším tahákem letošní Admiral rally byla bezpochyby účast pětice vozů královské kategorie World Rally Car. V případě Melichárka se dokonce jednalo o českou premiéru Lanceru WRC, který zatím tuzemští diváci mohli obdivovat jen v televizních přenosech ze soutěží mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

RTV ve Vyškově nezářil

foto

16. září 2010 • 13:00

Posádka Rally Teamu Volenice ve složení Martin Knížek – Petr Šimůnek nastoupila minulý víkend na start svého teprve druhého letošního podniku – Admiral Rally Vyškov.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Admiral Rally Vyškov od Dalibora Benycha

foto

16. září 2010 • 08:00

Hodně dramatickou podívanou připravil fanouškům automobilových soutěží víkendový rallysprint na východ od moravské metropole. Jak to vypadalo podél rychlostních zkoušek Admiral Rally Vyškov můžete shlédnout na snímcích Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally: Tvrdé souboje s napínavou koncovkou

foto

15. září 2010 • 12:20

XIX. Admiral rally navazovala na padesátiletou tradici automobilových soutěží na Vyškovsku, které započaly svoji historii již v roce 1960. Snaha pořadatelů o důstojnou oslavu kulatého jubilea byla cítit na každém kroku. Výrazná modifikace tratí, oproti loňsku mnohem lépe rozvržené zázemí rally či bohatá nabídka diváckých míst – to byly hlavní atributy, na něž organizátoři kladli důraz.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Admiral Rally Vyškov od Bronislava Končitíka

foto

15. září 2010 • 12:00

Hodně dramatickou podívanou připravil fanouškům automobilových soutěží víkendový rallysprint na východ od moravské metropole. Jak to vypadalo podél rychlostních zkoušek Admiral Rally Vyškov můžete shlédnout na snímcích Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

toplist