www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Admiral Rally Vyškov

Paulo Nobre možná nebude pokračovat v PWRC

6. září 2010 • 15:30

Brazilský pilot Paulo Nobre v letošním roce vstoupil do seriálu PWRC s cílem získávání zkušeností, které by mohl zúročit v následujících sezónách. Nyní se však objevily skutečnosti, které výrazně ovlivňují jeho možnosti na setrvání v šampionátu.

Aktuální dvanáctý muž v hodnocení mistrovství světa produkčních vozů totiž dostal nabídku vést jako prezident brazilský fotbalový klub Palmeiras. „Díky tomu skutečně vyvstává velký otazník nad mou další budoucností. Pokud bych se stal prezidentem fotbalového klubu, minimálně na dva roky bych musel opustit automobilové soutěže. Miluju rally, ale Palmeiras je moje srdeční záležitost, defacto je to víc, než můj život,“ prozradil současný vice-prezident Palmeiras Paulo Nobre.

Ten startuje s Mitsubishi Lancer Evo X z dílen rakouské stáje Baumschlager Rallye & Racing. Společně s Edu Paulou zatím dokázali bodobat na soutěžích ve Švédsku, Jordánsku, Novém Zélandu a nedokončili pouze náročnou Neste Oil Rally Finland. Po nadcházející Rally Japan pak už brazilskou posádku čeká jen Wales Rally.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist