www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Herkul Rally Příbram

Příbram: Po RZ 8 na čele stále beze změny

25. září 2010 • 10:20

Po úvodních dvou rychlostních testech druhé etapy Herkul Rally Příbram se na čele průběžné klasifikace soutěže nic nezměnilo. První ranní test se stal kořistí Václava Pecha, na druhém kontroval Pavel Valoušek, a tak se prakticky nezměnil ani jejich vzájemný odstup, který po RZ 8 narostl o nicotných 0.3 vteřiny ve prospěch otrokovického pilota.

Třetí příčku si s přehledem udržuje Jaromír Tarabus, který dnes ráno zajel jeden druhý a jeden první čas a tím pádem vede momentální samostatnou klasifikaci druhého dne rally. V solidních výkonech pokračuje i nováček za volantem vozu kategorie S2000 Jan Dohnal, který si ale musí krýt záda před zle dotírajícím Vojtěchem Štajfem, jehož Impreza WRX je i nadále druhým nejrychlejším produkčním autem.

Kartami v první desítce míchá mladý Miroslav Jakeš, který se dvěma čtvrtými časy posunul na osmé místo absolutně na úkor domácího Emila Trinera. V hodnocení dvoukolek nadále dominuje Petr Brynda na Cliu R3 před Citroeny C2 R2 Max Jana Černého a Antonína Matyse.

-jav- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
25.09.2010 11:55
John - moderátor
Omlouvám se, mezitím jsem řešil tu krádež vozu Pavla Valouška, tak mi ruce předběhly hlavu. WRX a druhým nejrychlejším tam mělo být samozřejmě.
25.09.2010 11:33
otichac
Omlouvám se, ale trošku nerozumim informaci: ...který si ale musí krýt záda před zle dotírajícím Vojtěchem Štajfem, jehož Impreza WRC je i nadále nejrychlejším produkčním autem. /// Pokud vim, tak Štajf jede s Imprezou STI a je druhým nejrychlejším prodkučním vozem (první je Pech s EVO XI)
toplist