www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Herkul Rally Příbram

Barvík 6. ve třídě N4 v rámci MMČR

foto

20. října 2010 • 14:00

Situace pro Vladimíra Barvíka byla před startem posledního závodu Mediasport MMČR v rally Herkul rally Příbram poměrně jasná, pokud by si jezdec či některý ze soupeřů nepřipsal výraznější počet bodů, tak by se nemělo na pořadí nic měnit. A tak i posádka Anvel racing teamu ve složení Barvík-Gabrhelík mohla zvolit tempo dle libosti.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeše z bojů vyřadila převodovka

foto

5. října 2010 • 07:00

Poslední závod sezony 2010 Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally se konal ve středočeském kraji, konkrétně v Příbrami. Na startu nechyběla, stejně jako v předchozích soutěžích velkého mistráku, valašská posádka Miroslav Jakeš – Tomáš Jakeš, kteří opět usedli do svého Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Herkul Rally Příbram: Dramatické finále CRT pro Matyse

foto

28. září 2010 • 20:55

O uplynulém víkendu se v okolí Příbrami uskutečnil letošní závěrečný závod Citroën Racing Trophy CZ. V rámci podniku Mediasport MMČR a především poháru se představila hned šestice posádek usilujících o finanční prémie ve výši 19.600 Euro. Po dramatickém závěru navíc vzešel i letošní celkový vítěz CRT CZ 2010 Antonín Matys, který získal finanční prémii ve výši 5.000 Euro.

příspěvků: 1 celý článek »

Štajf závodil naplno až do konce sezóny

foto

28. září 2010 • 08:00

Úplně poslední letošní rychlostní zkouška Mezinárodního mistrovství ČR v rally přinesla hned několik dramat. Kromě boje o prvenství na příbramské soutěži se při ní totiž odehrávala i napínavá bitva o ´bramborovou medaili´. V ní sice Vojtěch Štajf s Marcelou Ehlovou své nasazení trochu přepískli, bytelný vůz Subaru Impreza WRX STI je však i přes karosářské újmy dovezl do cíle v první osmičce pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Herkul Rally Příbram od Josefa Petrů

foto

28. září 2010 • 05:00

Závěrečným dílem pokračovalo o uplynulém víkendu Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Herkul Rally Příbram předvedla rozsáhlou škálu počasí od slunečna až po prudký déšť. Jak to na rychlostních zkouškách vypadalo můžete posoudit ze snímků Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Rallyová Příbram padla Tarabusovi k nohám

foto

27. září 2010 • 18:00

Exkluzivní tečku za letošním šampionátem MMČR udělala posádka Czech Ford Rally Teamu Jaromír Tarabus a Daniel Trunkát. Fantastickým výkonem získala premiérově ve své kariéře absolutní vítězství v šampionátu MMČR, třetí místo v celkovém hodnocení MMČR a zároveň poprvé v této sezoně přivedla na zlatém postu do cíle vůz Ford Fiesta S2000, za což si vysloužila osobní gratulace od šéfa M-Sportu Malcolma Wilsona.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Herkul Rally Příbram od Dalibora Benycha

foto

27. září 2010 • 09:30

Závěrečným dílem pokračovalo o uplynulém víkendu Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Herkul Rally Příbram předvedla rozsáhlou škálu počasí od slunečna až po prudký déšť. Jak to na rychlostních zkouškách vypadalo můžete posoudit ze snímků Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. obhájil absolutního vicemistra v rallye ČR

foto

27. září 2010 • 07:00

Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun se spolujezdcem Petrem Uhlem tento víkend uzavřela sezonu 2010 v Mezinárodním mistrovství České republiky v Rallye obhajobou pozice vicemistrů republiky v rallye. Stejně jako v loňském roce bojoval Pech s Uhlem až do poslední soutěže roku o mistrovský titul s produkčním vozem i proti přesile moderních speciálů kategorie S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Příbram: Ohlasy z cíle (MP3)

foto

26. září 2010 • 01:30

Závěrečná rychlostní zkouška dokázala, jak pěkné a zároveň zrádné dokáží být automobilové soutěže. Díky vhodnější volbě pneumatik se nakonec do čela s minimálním rozdílem posunul Jaromír Tarabus. Jak si posádky užily letošní Herkul Rally Příbram můžete posoudit z ohlasů z cíle soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

V Příbrami nečekaným vítězem Tarabus, šampiónem Valoušek!

foto

25. září 2010 • 19:39

Až úplný závěr náročné 32. HERKUL Rally Příbram přinesl vítězství posádce Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát. Ti na finálovém testu využili své správné volby pneumatik a díky nasazení ďábelského tempa nakonec 'vyfoukli' vítězství Pavlu Valouškovi a Zdeňku Hrůzovi. Ani ti ale neměli důvod ke smutku, neboť se premiérově stali mistry republiky!

příspěvků: 2 celý článek »

Příbram: Pech na vodě ztratil, Valoušek si upevnil vedení

foto

25. září 2010 • 13:40

Desátá a jedenáctá rychlostní zkouška se vůbec nevydařily Václavu Pechovi, v bitvě o vedení v 32. HERKUL Rally Příbram se tak v tuto chvíli zdá být rozhodnuto. Pavel Valoušek už vede s téměř půlminutovým náskokem, Pechovi na dostřel se naopak na dostřel přiblížil Jaromír Tarabus. Do hry ale ještě může promluvit počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Příbram: Ohlasy po RZ 11 (MP3)

foto

25. září 2010 • 13:25

Přesně v polovině druhé etapy příbramské soutěže se posádky vrátily do servisní zóny na letišti u Dlouhé Lhoty, když měly za sebou porci dalších pěti rychlostních testů. Přinášíme ohlasy jezdců po RZ 11 ve formátu MP3.

žádný příspěvek celý článek »

Příbram: Sobota začala sychravým počasím, v čele stále Valoušek

foto

25. září 2010 • 11:00

První zkouška pro Pecha, Valoušek ale hned vzápětí nachystal odvetu, a tak se na jejich vzájemném postavení de facto nic nezměnilo. Tak zahájila sobotní etapa 32. HERKUL Rally Příbram, která přivítala soutěžící vlhkými tratěmi po nočním dešti.

žádný příspěvek celý článek »

Příbram: Po RZ 8 na čele stále beze změny

foto

25. září 2010 • 10:20

Po úvodních dvou rychlostních testech druhé etapy Herkul Rally Příbram se na čele průběžné klasifikace soutěže nic nezměnilo. První ranní test se stal kořistí Václava Pecha, na druhém kontroval Pavel Valoušek, a tak se prakticky nezměnil ani jejich vzájemný odstup, který po RZ 8 narostl o nicotných 0.3 vteřiny ve prospěch otrokovického pilota.

příspěvků: 2 celý článek »

Příbram: Ohlasy po RZ 6 (MP3)

foto

24. září 2010 • 23:30

Na konci úvodní etapy se startovní pole letošní 32. Herkul Rally Příbram opět vrátilo do servisní zóny na letišti u Dlouhé Lhoty. Zde jsme znovu vyzpovídali některé z jezdců, a tak si nyní můžete poslechnout jejich komentáře po šesti odjetých rychlostních testech.

žádný příspěvek celý článek »

toplist