www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Italia d'Sardegna (JWRC)

Solberg použil na vysvětlenou slova Kačera Donalda

23. května 2006 • 09:40

Norský pilot Petter Solberg si stejně jako Marcus Grönholm neodvezl z Rally Sardinia jediný bod a na prvního Loeba již ztrácí 48 bodů. Solberg se však v cíli nechal přesto slyšet, že boj o titul nikdy nevzdává.

K průběhu soutěže řekl: „Ani nemohu říci, jak mě mrzí páteční odstoupení. Slova, která bych použil, se ale nedají publikovat, tudíž se k tomu již nechci vracet. Kdyby to za mě mohl říci Kačer Donal, znělo by to asi takto ZZ!ZKUGH!%GXSZ!!!!,“ řekl na úvod s úsměvem Nor.

„Nejvíce mě ale štve, že jsem se pak dokázal v sobotu a neděli dostat zpět na bodované pozice i s penalizací pěti minut a přesto jsem nakonec odjel z Itálie s prázdnou. V RZ 18 jsem chtěl ještě zaútočit na Välimäkiho, ale nakonec z toho nic nebylo.“

„Ani nevím, co se vlastně stalo. Přišlo to z ničeho nic. Jel jsem a do ničeho a ani na nic jsem nenajel a praskla spojovací tyč řízení u levého předního kola. Okamžitě jsem musel zpomalit, ale do cíle nakonec dojel. Jsem opravdu zklamaný z nepodařeného víkendu, ale slibují vám, že se nikdy nevzdám a v Řecku budu znovu bojovat o vítězství,“ dodal na závěr odhodlaně Solberg.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist