www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Italia d'Sardegna (JWRC)

Výprava na Rally Sardinia (3. díl)

31. května 2006 • 11:00

Rozdělujeme se na dvě skupiny z nichž jedna jede na RZ 8 "Velký skok" a druhá Breakyho na RZ 9 a RZ10. My na RZ 9 svádíme ihned zápas s neustále útočícími housenkami bource morušového, neboť jsme si rozbili stan ve stínu moruše.

žádný příspěvek celý článek »

Výprava na Rally Sardinia (2. díl)

30. května 2006 • 12:00

Palubní rozhlas nekompromisně hlásí budíček a vyzývá pasažéry k odchodu na snídani. V 7:00 přiráží trajekt k molu v Golfo Aranci a začíná bleskové vyloďování. Do půl hodiny není na palubě ani kolo. Řadíme se na molu a pomalou jízdou se přesouváme do Punta Marana, kde sídlí agentura Velamar.

žádný příspěvek celý článek »

Výprava na Rally Sardinia (1. díl)

29. května 2006 • 13:25

Zajímá vás, co prožila parta českých fanoušků na Rally Sardinia. Vloni se společně vydali na Katalánskou rally a letos to pro změnu bylo na Sardinii. Také proto jsme je požádali, aby napsali, co prožili nejen během samotné rally, ale také jaké měli zažitky při cestě tam i zpět. Zde přinášíme první díl zajímavého čtení. Další pak budou následovat v úterý a poslední ve středu.

příspěvků: 1 celý článek »

Sardinské prokletí pokračuje

29. května 2006 • 05:00

Ke třetímu podniku letošního juniorského světového šampionátu se česko-italská posádka Pavel Valoušek – Pierangelo Scalvini společně se svým Suzuki Swift S1600 vydala na druhý největší středomořský ostrov Sardinie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardinia (update)

26. května 2006 • 12:10

Můžete si prohlédnout další snímky ze sedmého podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým byla o uplynulém víkendu středomořská šotolinová Rally Italia Sardinia. Dalších devadesát krásných fotografií nám poskytl Petr Frýba.

příspěvků: 2 celý článek »

Kronos je se svými jezdci spokojen

26. května 2006 • 09:10

Šéf týmu Kronos Racing Marc Van Dalen se nechal slyšet, že je prozatím spokojen s výkony všech tří svěřenců, kteří pilotují jeho Xsary WRC. V týmu má jezdce Sébastiena Loeba, Xaviera Ponse a Daniho Sordá.

žádný příspěvek celý článek »

Pokuty se udělovaly i v Itálii

25. května 2006 • 08:50

Také při Rally Italia Sardinia se udělovaly jezdcům pokuty za překročení pravidel. A ani tentokrát mezi nimi nechyběl nenapravitelný tovární pilot Subaru Petter Solberg.

příspěvků: 1 celý článek »

Galli se omlouvá spolujezdci za přeražený nos...

25. května 2006 • 01:15

Italský pilot Gigi Galli se omlouvá svému spolujezdci Giovanni Bernacchinimu za to, že jej při plnění chladiče trefil lahví přímo do nosu a přerazil mu jej. Stalo se to na konci druhé etapy, když se Ital snažil dopravit poškozený Peugeot 307 WRC do servisní zóny.

příspěvků: 1 celý článek »

Rally Sardinia - soutěž dvou tváří

24. května 2006 • 03:00

Dvě odvrácené tváře připravila Rally Italia Sardinia pro fanoušky automobilových soutěží i samotné účastníky sedmého podniku letošního světového šampionátu, která se jela o uplynulém víkendu na středomořském italském ostrově Sardinia.

příspěvků: 3 celý článek »

Marcus Grönholm odjel z Itálie bez bodu

23. května 2006 • 10:00

Finský pilot Marcus Grönholm prohlásil, že odstoupení na Rally Sardinia bylo pro něj jedno z nejhorších v dosavadní kariéře. V té chvíli totiž vedl a měl na druhého Loeba náskok více než půl minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Solberg použil na vysvětlenou slova Kačera Donalda

23. května 2006 • 09:40

Norský pilot Petter Solberg si stejně jako Marcus Grönholm neodvezl z Rally Sardinia jediný bod a na prvního Loeba již ztrácí 48 bodů. Solberg se však v cíli nechal přesto slyšet, že boj o titul nikdy nevzdává. K průběhu soutěže řekl: "Ani nemohu říci, jak mě mrzí páteční odstoupení. Slova, která bych použil, se ale nedají publikovat, tudíž se k tomu již nechci vracet. Kdyby to za mě mohl říci Kačer Donal...

žádný příspěvek celý článek »

Loeb: Grönholmova rychlost mě znepokojuje

23. května 2006 • 03:00

Sébastien Loeb a Daniel Elena a jejich Citroën Xsara WRC dosáhli společně v Porto Cervo na páté vítězství v seriálu mistrovství světa v rallye v řadě.

žádný příspěvek celý článek »

Julien Pressac: Naděje na pódium unikla

23. května 2006 • 01:00

Na své první stupně vítězů sahali v soutěži juniorů při Rallye Itálie - Sardinie Julien Pressac a Gilles de Turckheim na voze Citroën C2 Super 1600.

žádný příspěvek celý článek »

Kristian Sohlberg znovu až ve Finsku

23. května 2006 • 00:20

Finský pilot Kristian Sohlberg se postavil na start Rally Sardinia se zbrusu novým vozem Subaru Impreza WRC S11. Ten pro něj přichystal tým Red Devil Atolye Kazaz, kterému se však o umístění v první desítce ani nesnilo. Sohlberg nakonec proťal cílovou pásku jako šestý. Tento vůz pochází z dílny Prodrivu a Petter Solberg s ním vloni vyhrál Britskou rally. Sohlberg byl v cíli Rally Sardinia spokojený, jelikož skončil na vynikajícím šestém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Kosti Katajamäki havaroval, Companc skončil dvanáctý

22. května 2006 • 10:00

Finský pilot Kosti Katajamäki nedokončil náročnou Rally Sardinia poté, co ve druhé etapě převrátil svůj Ford Focus WRC dvakrát přes střechu. Přeslechl totiž hlášení spolujezdce a havárie se již nedala odvrátit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist