www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Ve stopě Valašské Zimy

O víkendu se jede Ve stopě Valašské zimy (+MAPA)

2. února 2011 • 13:50

O nadcházejícím víkendu se jede již šestatřicátý ročník populárního amatérského závodu Ve stopě Valašské zimy. Časový harmonogram i trať je shodná s loňským ročníkem.

Trať měří 144 km, jede se dvoukolově, slalomových zkoušek je celkem 10 a měří celkem 43 km. Zahájení je v 7:oo, v 8:oo odstartuje první předjezdec, posádka se startovním číslem 1 vyjede v 8:3o. Vše již tradičně od vizovické sokolovny.

Divácky atraktivních míst nabízí trať dost dostatek. Specifický je slalom na vizovickém fotbalovém stadionu, tradiční Barák je zatím pod ledem, vracák ve Hvozdné nebo zatáčky ve stoupání kousek od něj, vloni nová zkouška z Jasenné přes Ublo, tradiční místa na Zádveřické, to všechno jsou tradiční atributy této zimní akce.

Ekonomická krize se objevuje i v oblasti amatérského sportu. Oproti minulým letům byl zaznamenán menší zájem přihlášek, přesto číslo 176 převyšuje maximální propustnost tratě, která je 130 vozů. V rolích předjezdců se představí i některá známá jména jako Antonín Tlusťák či Jaroslav Orsák.

Kompletní informace k Ve stopě Valašské zimy včetně seznamu přihlášených a mapy RZ

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist