www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Ve stopě Valašské Zimy

Fotogalerie z Ve stopě Valašské zimy od Bronislava Končitíka

foto

10. února 2011 • 06:00

Víkendový šestatřicátý ročník Ve stopě Valašské zimy se nesl ve znamení spíše jarního počasí, což mělo za následek řadu více či méně závažných havárií. Po trati jedoucí i podél cesty rozeseté vraky pro vás svým fotoaparátem zachytil i náš redakční spolupracovník Bronislav Končitík.

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z Ve stopě Valašské zimy od Lukáše Zásměty

foto

9. února 2011 • 03:30

Víkendový šestatřicátý ročník Ve stopě Valašské zimy se nesl ve znamení spíše jarního počasí, což mělo za následek řadu více či méně závažných havárií. Po trati jedoucí i podél cesty rozeseté vraky pro vás svým fotoaparátem zachytil i náš redakční spolupracovník Lukáš Zásměta.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Ve stopě Valašské zimy od Michala Ševčíka

foto

8. února 2011 • 06:00

O víkendu se jel již šestatřicátý ročník jedné z nejpopulárnějších amatérských soutěží u nás, Ve stopě Valašské zimy. Počasí tentokráte účastníkům příliš nepřálo, jak ostatně můžete posoudit ve fotogalerii, jejímž autorem je Michal Ševčík.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Ve stopě Valašské zimy od Ondřeje Tichého

foto

6. února 2011 • 19:20

O víkendu se jel již šestatřicátý ročník jedné z nejpopulárnějších amatérských soutěží u nás, Ve stopě Valašské zimy. Počasí tentokráte účastníkům příliš nepřálo, jak ostatně můžete posoudit ve fotogalerii, jejímž autorem je Ondřej Tichý.

žádný příspěvek celý článek »

Ve stopě Valašské zimy vyhrál Jaroslav Podešva

foto

6. února 2011 • 18:00

Letošní ročník amatérského závodu Ve stopě Valašské zimy se obešel bez sněhové pokrývky, jen místy byla trať namrzlá. Tyto podmínky však nadělaly posádkám velké problémy, takže z některých nehod až mrazilo v zádech. Loňské vítězství obhájil Jaroslav Podešva se Subaru Impreza WRX.

žádný příspěvek celý článek »

O víkendu se jede Ve stopě Valašské zimy (+MAPA)

foto

2. února 2011 • 13:50

O nadcházejícím víkendu se jede již šestatřicátý ročník populárního amatérského závodu Ve stopě Valašské zimy. Časový harmonogram i trať je shodná s loňským ročníkem.

žádný příspěvek celý článek »

toplist