www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Rally Islas Canarias (IRC)

Ojeda věří v návrat do IRC

3. února 2011 • 13:45

Španělský jezdec Enrique Garcia Ojeda, který se stal v roce 2007 vůbec prvním vítězem seriálu Intercontinental Rally Challenge, plánuje svůj další start v tomto seriálu při dubnové soutěži na Kanárských ostrovech.

Enrique Garcia Ojeda, Peugeot 207 S2000 - Rali Vinho da Madeira 2007

Zkušený 41letý pilot, který získal titul šampiona IRC za volantem Peugeotu 207 S2000 věří, že by mu solidní výsledek z domácí Rally El Corte Inglés mohl dopomoci k dalším startům v letošním seriálu Intercontinental Rally Challenge.

„Chceme startovat na Rally Islas Canarias. Věřím, že to z mého pohledu bude dobrá příležitost užít si jízdu za volantem vozu Super 2000 na soutěži, kterou dobře znám. Slušný výsledek z Kanárských ostrovů by nám mohl pomoci k tomu, abychom se letos mohli objevit na dalších soutěžích IRC,“ nechal se slyšet Ojeda.

Otázkou zůstává, nakolik jsou Ojedova slova realitou či zbožným přáním. Španělský asfaltový mistr z roku 2008 totiž momentálně nemá jasno ani v tom, s jakým vozem se v polovině dubna postaví na start druhého podniku letošního IRC, kterým bude zmiňovaná asfaltová rally na Kanárských ostrovech.

-jav- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist