www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Rally Islas Canarias (IRC)

Harry Hunt: S DS3 se stále učím, ale je vidět posun k lepšímu

foto

25. dubna 2011 • 17:00

Harry Hunt, loňský vítěz dvoukolek v rámci Intercontinental Rally Challenge, po skončení druhého kola jedoucího se minulý víkend na Kanárských ostrovech prozradil, že se s pro něj novým vozem, kterým je pro letošní rok Citroën DS3 R3T, stále učí, i když už nyní je vidět posun k lepšímu.

žádný příspěvek celý článek »

Běh pro Japonsko vyhrál Andreas Mikkelsen

foto

22. dubna 2011 • 09:00

Organizátor IRC, satelitní televizní společnost Eurosport, připravila ve spolupráci s pořadateli Rally Islas Canarias charitativní běh na podporu katastrofickým zemětřesením postiženému Japonsku. Zúčastnit se jej mohl kdokoliv – nejen samotné posádky, členové týmů a mediální pracovníci, ale také obyčejní lidé z řad veřejnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od André Lavadinha

foto

22. dubna 2011 • 08:00

Po dlouhé pauze se konečně rozjelo soukolí seriálu Intercontinental Rally Challenge svým druhým dílem, který se uskutečnil na španělských Kanárských ostrovech. Že se bylo nač dívat dokazují nejen výsledky, ale také fotogalerie od našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

příspěvků: 3 celý článek »

Peugeot na Kanárských ostrovech

foto

19. dubna 2011 • 07:00

Po rally Kanárské ostrovy, které je druhým závodem IRC 2011, Peugeot drží druhé místo v hodnocení konstruktérů. Úspěchy si zde připsal jezdec týmu Peugeot Belgie Thierry Neuville. Od startu do cíle se celou dobu rval o vítězství a i přes své malé zkušenosti skončil na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Fantastický double pro vozy Škoda na Rally Islas Canarias

foto

16. dubna 2011 • 18:45

Soutěž dramatická do posledního kilometru okořeněná soubojem kolegů z továrního týmu Škoda Motorsport - takový byl druhý podnik šampionátu IRC na Kanárských ostrovech. V cíli se z prvního asfaltového vítězství v IRC radovali šampioni IRC 2010 Juho Hänninen se spolujezdcem Mikko Markkulou.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Gran Canarii pro Magalhaese

foto

14. dubna 2011 • 15:20

Nejrychlejším pilotem dnešního oficiálního shakedownu před startem letošního druhého podniku seriálu Intercontinental Rally Challenge se na ostrově Gran Canaria stal Portugalec Bruno Magalhaes na Peugeotu 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Hvězdy IRC podpoří Japonsko

foto

12. dubna 2011 • 19:00

Organizátor IRC, satelitní televizní společnost Eurosport, připravila ve spolupráci s pořadateli Rally Islas Canarias charitativní běh na podporu katastrofickým zemětřesením postiženému Japonsku. Zúčastnit se může kdokoliv – nejen samotné posádky, členové týmů a mediální pracovníci, ale také obyčejní lidé z řad veřejnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Islas Canarias je nakonec chudší

foto

6. dubna 2011 • 17:30

Seznam přihlášených posádek na druhý díl seriálu Intercontinental Rally Challebge, španělská Rally Islas-Canarias - El Corte Inglés, která se pojede příští týden na Kanárských ostrovech, je oproti původním očekáváním chudší. Chybí nejet Umberto Scandola, navíc se ještě trojice domácích pilotů Alberto Hevia, Xevi Pons a Dávid Perez rozhodla přihlásit jen do národního šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Tým Škoda Motorsport chce na Kanárských ostrovech opět uspět

foto

5. dubna 2011 • 13:50

Ve druhé soutěži šampionátu Intercontinental Rally Challenge, která se uskuteční 14.-16. dubna na Kanárských ostrovech, se objeví obě tovární posádky týmu Škoda Motorsport. Na startu se s Fabií Super 2000 objeví rovněž dvě posádky s podporou importérů Škoda Belgie a Velké Británie. Vozy Škoda obsadily loni v této soutěži první tři místa.

žádný příspěvek celý článek »

Proton předvede tento víkend v Malajsii výrazné změny na voze

foto

30. března 2011 • 20:30

Tento víkend odstartuje v Malajsii nová sezona asijsko-pacifického šampionátu. Na startu nebudou chybět ani dva tovární speciály domácí značky Proton. Stejně jako v loňském roce je osedlají zkušení jezdi Chris Atkinson a Alister McRae. Dopomoci k napravení reputace po loňské nepodařené sezoně má Protonu několik zásadních změn na voze.

příspěvků: 1 celý článek »

Bassův program s Protonem znám

foto

26. března 2011 • 17:40

Jak jsme nedávno informovali, Giandomenico Basso se dohodl s týmem Proton Motorsports na starty v letošním ročníku seriálu Intercontinental Rally Challenge. Dnes byla tato dohoda oficiálně potvrzena a navíc byl oznámen program startů, kde se italský pilot s Protonem představí.

příspěvků: 2 celý článek »

Giandomenico Basso se dohodl s Protonem

foto

24. března 2011 • 13:00

Italský pilot Giandomenico Basso se dohodl s týmem Proton Motorsports na startech v seriálu Intercontinental Rally Challenge v letošní sezóně. Přestože ještě nebyla smlouva podepsána, k úspěšnému završení jednání chybí jen drobné detaily.

žádný příspěvek celý článek »

Giandomenico Basso testoval Proton (+VIDEO)

foto

11. března 2011 • 10:00

Již po skončeném Rallye Monte Carlo proskočily na veřejnost zprávy, že by si měl bývalý mistr Evropy Giandomenico Basso vyzkoušet na testech Proton Satria Neo S2000. Tak se také v minulých dnech stalo. Uvidíme sympatického Itala v letošní sezóně jako dvojku Protonu?

žádný příspěvek celý článek »

Na Kanárské ostrovy zatím 18 vozů S2000 i s Hänninenem

foto

27. února 2011 • 19:45

Do startu druhého závodu seriálu Intercontinental Rally Challenge - Rally Islas Canarias El Corte Inglés sice ještě zbývá více než měsíc a půl, již nyní organizátoři evidují řadu přihlášek. 18 z nich nese vůz kategorie S2000.

příspěvků: 4 celý článek »

Thierry Neuville potvrdil program v IRC s novým spolujezdcem

foto

20. února 2011 • 08:00

Již koncem loňského roku bylo rozhodnuto, že belgický talentovaný mladík Thierry Neuville bude pokračovat v seriálu Intercontinental Rally Challenge. V minulých dnech pak byl oficiálně potvrzen program, kterého se společně s novým spolujezdcem Nicolasem Gilsoulem zúčastní.

žádný příspěvek celý článek »

toplist