www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Rally Islas Canarias (IRC)

Massimiliano Settembrini pojede více závodů IRC

12. února 2011 • 17:00

Na startu Rallye Monte Carlo se s Peugeotem 207 S2000 představil italský pilot Massimiliano Settembrini, kterého bystřejší čeští fanoušci mohou pamatovat z loňského startu na Barumce. Tento Ital má v plánu i další starty v IRC.

Massimiliano Settembrini - Corrado Bonato (Peugeot 207 S2000) - Rallye Monte Carlo 2011Massimiliano Settembrini - Corrado Bonato (Peugeot 207 S2000) - Rallye Monte Carlo 2011

Společně se svým stálým spolujezdcem Corradem Bonatem by se se speciálem z dílen italského týmu Power Car Racing měl představit na dalších třech závodech seriálu Intercontinental Rally Challenge.

V jeho kalendáři samozřejmě nebude chybět domácí podnik Rallye Sanremo, zbývající dva plánované starty se také uskuteční na asfaltu. Konkrétně by mělo jít o Rally Islas Canarias - El Corte Ingles a Tour de Corse.

„Jsem rád, že se mi podařilo dát takovýto program dohromady. Na Rallye Monte Carlo jsem startoval s tímto vozem poprvé, naším hlavním cílem bylo si soutěž užít a dojet až do cíle, což se nám podařilo,“ prozradil Massimiliano Settembrini.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist