www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. května 2024, Svátek má Zbyšek, zítra Monika

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rally d'Italia Sardegna (SWRC)

PG Andersson doufá v návrat na Sardínii

15. února 2011 • 15:30

I přes ztrátu způsobenou defekty a jezdeckými chybami zajel PG Andersson při Rally Sweden velice pěkný výsledke, který byl podpořen kvalitními časy na rychlostních zkouškách. PG doufá, že to nebyl jeho jediný start s vozem WRC v tomto roce.

Per-Gunnar Andersson

Tovární jezdec Protonu pro sezónu 2011 mohl ve Švédsku startovat jenom s finanční pomocí svých sponzorů a hlavně fanoušků, kteří sesbírali dohromady potřebný finanční obnost. Právě z peněz, které ze sbírky zbyly, by rád zafinancoval další start v mistrovství světa.

„Byl to vynikající závod, pořád nahoru a dolů. Podpora od mých partnerů a fanoušků byla neuvěřitelná. Neměl jsem možnost jim dostatečně poděkovat. Protože zbyly z budgetu ještě nějaké peníze, mohli bychom se je pokusit použít na nějaký další závod. A proč ne Sardínie?,“ řekl PG Andersson, který má závod na italském ostrově v oblibě.

„Rád bych opět PGho podpořil, je hodně talentovaný a rychlý, rád bych ho viděl opět startovat s jedním z mých vozů,“ dodal ředitel M-Sportu Malcolm Wilson.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
16.02.2011 11:54
Plhus
Já ho rád uvidím tam i tam... :-)
16.02.2011 08:30
Rizek
Budu jen rád, pokud ho na Sardinii uvidím. Držím mu palce.
15.02.2011 16:18
slonikyta
"„Rád bych opět PGho podpořil, je hodně talentovaný a rychlý, rád bych ho viděl opět startovat s jedním z mých vozů,“ dodal ředitel M-Sportu Malcolm Wilson."
Můj překlad; P.G. má peníze? Rád bych je viděl u mne. Metjů neco stojí...
toplist