www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rally d'Italia Sardegna (SWRC)

Italský díl mistrovství světa 2012 na Sicílii

foto

17. listopadu 2011 • 18:30

V posledních letech se často hovořilo o přesunu italského podniku mistrovství světa ze středomořského ostrova Sardínie do jiných končin. Dnes dostává tato změna reálnějších rozměrů, dle rozhodnutí italské automobilové federace by se měl ročník 2012 uskutečnit na Sicílii.

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z Rally d'Italia Sardegna od André Lavadinha

foto

9. června 2011 • 11:30

Náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho se konečně vrátil domů po neutuchajícím několikatýdenním maratonu soutěží a dostal se tak ke zpracování nasnímaných fotografií. Dnes vám předkládáme jeho sbírku obrázků z Rally d'Italia Sardegna.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rally d'Italia Sardegna od Pavla Hrabovského

foto

1. června 2011 • 09:00

Letošním ročníkem se italský středomořský ostrov Sardínie rozloučil s účinkováním v mistrovství světa automobilových soutěží. Derniéry se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Pavel Hrabovský. Jak se mu podařilo zachytit poslední okamžiky této soutěže si můžete prohlédnout právě nyní.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rally d'Italia Sardegna od Toma Buyse

foto

18. května 2011 • 10:00

Nejspíše na dlouhou dobu naposledy se vydal peloton mistrovství světa v automobilových soutěžích na italský středomořský ostrov Sardínie. Pátého podniku světového šampionátu se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Tom Buyse a vy si nyní můžete prohlédnout jeho fotografie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally d'Italia Sardegna od Michela Riecherta

foto

15. května 2011 • 20:00

Nejspíše na dlouhou dobu naposledy se vydal peloton mistrovství světa v automobilových soutěžích na italský středomořský ostrov Sardínie. Pátého podniku světového šampionátu se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si nyní můžete prohlédnout jeho fotografie.

příspěvků: 1 celý článek »

Hirvonen si ze Sardinie odváží body za druhé místo

foto

10. května 2011 • 14:00

Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen z týmu Ford Abu Dhabi vybojovali v dnes skončené soutěži Rally Italia Sardegna na italském ostrově Sardinie cenné druhé místo na stupních vítězů. Jejich Ford Fiesta RS WRC si ztratil na vítěze pouhých 11,2 s, přestože v pátek Hirvonen přišel o více než padesát sekund kvůli defektu pneumatiky.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën DS3 WRC zůstává na šotolině neporažený

foto

9. května 2011 • 16:00

Po Mexiku, Portugalsku a Jordánsku si Citroën DS3 WRC připsal čtvrté vítězství v řadě na šotolině. Sébastien Loeb a Daniel Elena ho získali po tvrdém boji, když byli nejrychlejší ve všech třech etapách a jejich úspěch jim umožnil náskok na čele pořadí pilotů mistrovství světa WRC ještě zvýšit.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop se po Rally Sardegna vyhoupnul do čela klasifikace SWRC

foto

9. května 2011 • 15:35

Po martyriu v sobotní etapě, kdy posádku Czech Ford National Teamu Martin Prokop - Jan Tománek požár vozu, následné technické potíže a hlavně sporná penalizace srazila z medailových pozic, se zdálo, že závěr v podobě čtyř rychlostních testů už žádné další vzrušení nepřinese.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie od Miroslava Knedly z poslední etapy Sardinie

foto

9. května 2011 • 13:25

Ani v poslední etapě šotolinového podniku nechyběl u rychlostních zkoušek Miroslav Knedla. Díky tomu vám nyní přinášíme závěrečnou porci jeho snímků ze středomořského podniku MS, na který už další víkend naváže nedaleká legendární Tour de Corse, letos poprvé zařazená do IRC.

žádný příspěvek celý článek »

Opět podiové umístění pro Red Bull Škoda tým na Rally Sardínie

foto

9. května 2011 • 13:15

Třetí podnik šampionátu SWRC, který hostil italský ostrov Sardínie a jel se stejně jako předešlé dva na šotolině, přinesl důležité body týmu Red Bull Škoda pro další vývoj seriálu. Juho Hänninen skončil druhý, Hermann Gassner pátý. Celkově patří Hänninenovi v SWRC čtvrtá příčka jen čtyři body za vedoucím Tänakem, Gassner je pátý.

žádný příspěvek celý článek »

Rally d'Italia Sardegna: Loeb zaslouženým vítězem

foto

8. května 2011 • 13:35

Zaslouženým vítězem letošní Rally d'Italia Sardegna se naprosto neoddiskutovatelně stal Sebastien Loeb, který se dokonale vypořádal s nevděčnou úlohou prvního pilota na trati v průběhu všech tří dní klání na Sardinii.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop přišel o slibnou pozici po první etapě

foto

7. května 2011 • 20:35

Po páteční etapě naročné Rally Sardegna byla nálada u Czech Ford National Teamu stejně bez mráčku jako obloha nad Středozemním mořem: druhá pozice, bezchybný výkon a vše dokonale připraveno na další porci rychlostních zkoušek, které se klikatí v horách krásného ostrova.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. a 2. etapy Rally Sardinia od Miroslava Knedly

foto

7. května 2011 • 19:45

O dalších čtyřicetčtyři snímků se aktuálně rozrostla fotogalerie z Rally d'Italia Sardegna. Jak to vypadalo na šotolinové trati uprostřed Středozemního moře během včerejška a dnešního dopoledne, to si můžete prohlédnout ve fotogalerii našeho redakčního fotografa Miroslava Knedly.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu na Sardinii od Miroslava Knedly

foto

5. května 2011 • 20:30

Středomořský tandem soutěží na Sardinii a Korsice je na spadnutí. Posádky učastnící se pátého podniku mistrovství světa, stejně jako připojené Rally Costa Smeralda zařazené do italského mistrovství, dnes absolvovaly shakedown, u jehož trati nechyběl redakční spolupracovník Miroslav Knedla. Jeho tři desítky úvodních snímků vám nyní přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

Sardinský shakedown pro Pettera Solberga

foto

5. května 2011 • 15:45

Petter Solberg jedoucí s novým exemplářem Citroënu DS3 WRC vyhrál testovací zkoušku před startem Rally d‘Italia Sardegna. V posledním, čtvrtém průjezdu zajel čas 1:45.7 a o sedm desetin porazil druhého Jari-Mattiho Latvalu. Třetí místo připadlo Madsi Östbergovi. První přímá konfrontace nového WRC od Mini John Cooper Works WRC nedopadla v porovnání s konkurencí zle, Dani Sordo se umístil mezi nejrychlejšími šesti.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist