www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Vodafone Rally de Portugal (PWRC)

Armindo Araújo pojede v MS s Mini

16. února 2011 • 13:30

Úřadující světový šampion produkčních vozů Armindo Araújo dokázal sehnat veškeré prostředky k zajištění startů v mistrovství světa s vozem nejvyšší kategorie. V této sezóně bude startovat s Mini Countryman WRC.

Armindo Araújo

„Chtěl bych poděkovat značce Mitsubishi, kterou jsem reprezentoval sedm let, bez nich bych nebyl schopen dosáhnout takovýchto výsledků. Nyní je čas na změnu, na postoupení do vyšší kategorie. Po dlouhých měsících jednání se vše podařilo dotáhnout do zdárného konce,“ prozradil dvojnásobný světový šampion Araújo.

Přestože vedl jednání s několika týmy, výsledná volba nakonec dopadla tak, jak se v posledních týdnech čekalo. „Jsem velice rád, že díky mým partnerům TMN, GALP? Lusitania a MCA budeme schopni nastartovat projek v mistrovství světa s vozem Mini Countryman WRC,“ dodal rodák ze Santo Tirso.

Přenější podrobnosti projektu včetně plánu startů budou představeny na oficiální tiskové konferenci v následujících týdnech. Očkává se také, že by se měl Araújo představit na domácí Rallye de Portugal s 'ořezanější' verzí Mini Countryman S2000.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
16.02.2011 19:00
Walach
Přeji hodně štěstí. Myslím že s Countrymanem bude potřeba...
toplist