www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Italia d'Sardegna (JWRC)

Kronos je se svými jezdci spokojen

26. května 2006 • 09:10

Šéf týmu Kronos Racing Marc Van Dalen se nechal slyšet, že je prozatím spokojen s výkony všech tří svěřenců, kteří pilotují jeho Xsary WRC. V týmu má jezdce Sébastiena Loeba, Xaviera Ponse a Daniho Sordá.

[F1RBelgický tým má nyní v šampionátu značek náskok na druhý Ford dvaceti bodů. Stejně tak suverénně si počíná i Sébastien Loeb mezi jezdci, když má na druhého Marcuse Grönholma náskok 31 bodů a již po necelé polovině sezóny se dá říci, že směle směřuje za dalším titulem mistra světa.

Marc Van Dalen řekl: „Na drsných soutěžích, které nás ještě čekají, musíte mít dobrý a konkurenceschopný vůz. Především ale musí být spolehlivý, protože tyto rally si vybírají velkou daň, co se týká odpadlých posádek.“

„Jsem rád, že všechny tři posádky se již chytly, i když Xavier měl letos start do sezóny o něco slabší. Na Sardinii se však vrátil zpět a získal šest bodů pro tým, což je nesmírně důležité. Sébastien Loeb odvádí bezchybnou práci a nikdo mu nemusí říkat, co má dělat. Dani Sordó se stále ještě učí, i když také na šotolině značně zrychlil. Musím říci, že jsem nadmíru spokojený,“ dodal na závěr Marc Van Dalen.

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist