www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Rally Islas Canarias (IRC)

Giandomenico Basso testoval Proton (+VIDEO)

11. března 2011 • 10:00

Již po skončeném Rallye Monte Carlo proskočily na veřejnost zprávy, že by si měl bývalý mistr Evropy Giandomenico Basso vyzkoušet na testech Proton Satria Neo S2000. Tak se také v minulých dnech stalo. Uvidíme sympatického Itala v letošní sezóně jako dvojku Protonu?

Giandomenico Basso na testu Protonu Satria Neo S2000Giandomenico Basso, Alexander Salyuk a Yurii Protasov na testu Protonu Satria Neo S2000

Po testech v okolí Sanrema pronesl Basso tradiční fráze o dobře vybalancovaném autě s velkým potenciálem. Přesto možné angažmá v týmu Proton Motorsports nevylučuje, protože zatím stále nemá sehnané angažmá pro sezónu 2011 a s postupujícím časem bude zapojení do jakýchkoliv nových či staronových projektů složitější. Rozhodnout by se mělo v nejbližších dnech.

Stáj Proton navíc ve spolupráci s ukrajinskou federací hledá pilota pro třetí speciál, se kterým by se prezentovali na červnové Rally Yalta. Zatím jsou největšími favority Alenxander Salyuk a Jurij Protasov, kteří již měli možnost se s vozem svézt.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist