www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 14. května 2024, Svátek má Bonifác, zítra Žofie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rallye Český Krumlov

Štěpán Vojtěch obhájil loňské celkové vítězství

27. května 2006 • 17:30

Ani poslední dvojice měřených testů již nezměnila absolutního vítěze 34. Rallye Český Krumlov, kterým se stal Štěpán Vojtěch na voze Peugeot 206 WRC. Štěpán Vojtěch obhájil loňské vítězství a na své soupeře si během dvanácti rychlostních zkoušek vybudoval téměř pětiminutový náskok. Není bez zajímavosti, že letošní českokrumlovské rychlostní zkoušky nemají jiného vítěze než Štěpána Vojtěcha.

Na druhém místě v absolutním pořadí a na prvním v kategorii produkčních automobilů se umístil Václav Pech a úspěšně tak završil premiéru svého nového Mitsubishi Lancer EVO IX na českém území. Na třetím místě absolutně a na druhém v kategorii produkčních vozů skončil rakouský jezdec Achim Mörtl jedoucí se Subaru Impreza Sti.

Boj o čtvrté místo absolutně a bronzové v kategorii produkčních vozů vyhrál nakonec Karel Trojan, který porazil Miroslava Jandíka o 1.6 vteřiny.

Vedoucí pozici ve skupině A udržel výborně jedoucí Josef Peták s Renaultem Clio S1600, na druhém Antonín Tlusťák s Citroënem Saxo Kit Car a na třetím místě polský jezdec Sebastian Frycz s Fiatem Punto S1600.

Vítězným jezdcem ve skupině N se stal po dnešním finiši Jaromír Tarabus s vozem Honda Civic VTi, na druhém místě Egon Smékal s Hondou Civic Type-R a na třetím místě dojel Jiří Trojan z domácího týmu ČK motosport, jedoucí na Volkswagenu Polo 1.6 GTI.

Vítězem skupiny S se stal Emil Triner se Škodou Fabia Kit Car.

Informace z RZ 11:

Marian Šín dojel do cíle zkoušky s poškozenou přední částí svého vozu

Jiří Vlček odstupuje na startu RZ 11kvůli poruše převodovky

Informace z RZ 12:

Dušan Kouřil byl v příkopě

Robert Vodička havaroval

Marian Šín odstupuje po RZ 12 kvůli poruše elektriky

Josef Koupal má technické problémy

Rallye Český Krumlov
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist