www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rallye Český Krumlov

Video z Rallye Český Krumlov

22. června 2006 • 11:00

Můžete si prohlédnout dalších deset snímků ze čtvrtého podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým byla Rallye Český Krumlov. Jak si vedly posádky na jihočeských tratích si můžete prohlédnout na videích, které pro vás připravil Aleš Trhlík.

příspěvků: 1 celý článek »

Klub Fox Racing v jednom kole

12. června 2006 • 12:50

Posádky týmu Klub Fox Racing za sebou mají pořádný kolotoč, když v rozmezí dvou týdnů absolvovaly dvě mimořádně náročné soutěže. Po Rally Český Krumlov totiž okamžitě zamířily do Chorvatska, kde se zúčastnily mezi českými jezdci stále populárnější INA Delta Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Karkulka zdolala Vlka

9. června 2006 • 20:50

Naposledy se za volantem "Karkulky" Peugeotu 206 Kit Car objevil Jiří Vlček při rallysprintu v Pačejově, kde pro něho skončila soutěž hrozivě vypadající nehodou, po níž skončila zadní náprava vozu v místním rybníku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov

9. června 2006 • 15:00

Můžete si prohlédnout další fotogalerii z letošní Rallye Český Krumlov, čtvrtého podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Autorem dnešní fotogalerie z deštěm zmáčené soutěže je Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Dušan Kouřil už si na Fiat zvykl

8. června 2006 • 12:30

Přestože se ani v Krumlově tlumačovský jezdec Dušan Kouřil nevyvaroval jezdecké chyby, začíná si postupně na nové nádobíčko zvykat a zajíždí konkurenceschopné časy.

žádný příspěvek celý článek »

Díky famóznímu finiši opět vítězství

7. června 2006 • 09:05

Mezinárodní mistrovství České republiky se koncem května přesunulo na jih Čech do historického města Český Krumlov. Početné řady jezdců i fanoušků považují tuto soutěž za jednu z nejkrásnějších na našem území, v letošním roce se však tradiční téměř letní počasí obrátilo ke všem zády.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovské neúspěchy jezdců Sportfota

7. června 2006 • 08:40

Čtvrtý podnik Global Assistance MMČR, kterým byla Rallye Český Krumlov, byl opravdu těžkou zkouškou. Na blátivé promoklé trati se jezdcům Sportfota nedařilo. Do cíle dorazil pouze Jan Vaňáč, který si alespoň odvezl body za druhé místo ve třídě N3.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov - skupina N

6. června 2006 • 11:00

Z očekávané spanilé jízdy Jaromíra Tarabuse za dalším jasným vítězstvím ve skupině N se nakonec změnilo ve zběsilou stíhací jízdu, když mladý zlínský pilot doháněl časovou ztrátu zaviněnou jezdeckou chybou v průběhu úvodní páteční etapy. Díky skvělým časům se nakoec stíhačka podařila.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov - skupina A

5. června 2006 • 15:00

I na Rallye Český Krumlov opanovaly skupinu A vozy kategorie S1600. Zatímco po odstoupení Romana Odložilíka s Renaultem Clio S1600 narychlo zapůjčeným z Itálie bylo jasné, že na vítězného Josefa Petáka nebude nikdo mít, o stříbro bojovali Antonín Tlusťák, Sebastian Frycz a Dušan Kouřil.

žádný příspěvek celý článek »

Vojtěchova exhibice v ubrečeném Krumlově

1. června 2006 • 14:00

Velmi oblíbená Rallye Český Krumlov definitivně uzavřela první polovinu Global Assistance MMČR. Na rozdíl od let minulých ubyl krumlovským hlavní sponzor, jehož absence naštěstí kvalitu rallye neovlivnila.

žádný příspěvek celý článek »

Zádveřické Hondy v plném nasazení

1. června 2006 • 10:50

Ani v posledních dvou soutěžích MMČR v rally nechyběly posádky Motocar Sport Zádveřice na stupních vítězů. Postaral se o to zejména Egon Smékal druhým místem v Púchově a vítězstvím v Krumlově.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovská studená sprcha

1. června 2006 • 08:45

Náchodský tým SVC Motorsport před startem v Českém Krumlově společně s REXTEAMem úspěšně dokončil opravu vozu Octavia WRC poškozené v Tišnově a vědom si rychlosti posádky očekával boj v popředí výsledkové listiny.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch s jistotou obhájil v Krumlově prvenství

1. června 2006 • 01:00

Po roce se opět Štěpán Vojtěch dočkal obhajoby loňského triumfu. Vypořádal se nejlépe jak s obtížným profilem trati samotné, tak i nepřízní počasí, která provázela účastníky Krumlovské Rally již od úvodních pátečních měřených úseků.

žádný příspěvek celý článek »

Trojan: Spokojenost se třetím místem

31. května 2006 • 15:25

V sobotu večer kolem půl desáté se na cílové rampě objevila i posádka ve složení Karel Trojan - Petr Řihák, jenž převzala poháry za třetí místo ve skupině produkčních vozů. Lehká cesta za obhajobou loňského umístění to však nebyla.

žádný příspěvek celý článek »

Arogance, neochota, nebo neznalost ?

31. května 2006 • 11:45

Rallye Český Krumlov je tradiční součástí našeho mezinárodního mistrovství ČR v rally a její nádherné tratě v překrásné scenérii Povltaví a Novohradských hor sem lákají každoročně kromě posádek i početné divácké publikum.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist