www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Bonver Valašská Rally (MMČR)

Švidrnoch s Osičkou děkují za obětavou pomoc

29. března 2011 • 11:30

Osmá rychlostní zkouška úvodního podniku Mezinárodního mistrovství ČR v rally Bonver Valašská rally se stala osudnou pro dvojici Roman Švidrnoch – Vladimír Osička startující s Citroënem C2 S1600. Terénní nerovnost katapultovala posádku mimo trať, kde se vůz zastavil o silný strom. Těžce zraněné posádce musela být přivolána rychlá lékařská pomoc.

Roman Švidrnoch - Vladimír Osička (Citroën C2 S1600) - Bonver Valašská Rally 2011Roman Švidrnoch - Vladimír Osička (Citroën C2 S1600) - Bonver Valašská Rally 2011

Posádka Roman Švidrnoch – Vladimír Osička by touto cestou ráda poděkovala především zdravotní sestře Marii Proklové, která coby divák okamžitě přispěchala a poskytla zraněné posádce důležitou první pomoc. Velké poděkování patří od obou kluků i Zdravotnické záchranné službě Zlín, konkrétně týmu vedenému MUDr. Jiříčkovou, a ZZS Valašské Meziříčí, týmu MUDr. Lipové. „Chtěli bychom poděkovat všem, kteří podali pomocnou ruku záchranářům při naší havárii,“ poděkoval za posádku Roman Švidrnoch.

Roman Švidrnoch - Vladimír Osička
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
29.03.2011 18:55
John - moderátor
Tak pánové, hlavně přeji brzké uzdravení!
29.03.2011 18:40
mirisek
Pro úplnost za kluky doplňuji. Kluci jsou z nejhoršího venku a jejich stav je stabilizovaný. Roman měl vážná poranění hrudníku a Vláďa poraněnou páteř. U Vládi proběhla operace v pořádku. Oba si ještě nějaký čas poleží v nemocnici. Jak Roman tak i Vláďa všechny pozdravují a děkují za podporu.
Mirek Vebr
toplist