www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Bonver Valašská Rally (MMČR)

Video z Bonver Valašské Rally od Martina Zemánka (VIDEO)

foto

6. dubna 2011 • 19:00

Pár dní před startem Mogul Šumava Rallye Klatovy si připomeneme ještě úvodní podnik Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky, Bonver Valašské Rally tak, jak jej svým objektivem zachytil Martin Zemánek a jeho kolegové Libor Hladiš a Honza Roušavý.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver Valašské Rally od Josefa Petrů

foto

6. dubna 2011 • 04:00

O posledním březnovém víkendu začalo v okolí Valašského Meziříčí Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Bonver Valašské Rally se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů, jehož snímky si můžete prohlédnout právě teď.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský exceloval na jubilejní Valašské rally

foto

3. dubna 2011 • 15:15

Se začátkem nové domácí rallyeové sezony zaburácely také motory závodních speciálů připravovaných v dílnách Sparrow racing teamu. V barvách zlínské stáje se na jubilejním 30. ročníku Bonver Valašské rally, která se uskutečnila o posledním březnovém víkendu v okolí Valašského Meziříčí a Nového Jičína, představilo pět jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Ota Hloušek: Valaška - Proč se stresuju???

foto

2. dubna 2011 • 17:50

Další ze soutěžních deníčků Oty Hlouška, který popisuje okamžiky před Valašskou rally a následný triumf ve třídě, kde společně s Lumírem Galiou bojovali s nefungujícím servem jejich Škody Felicia Kit Car.

příspěvků: 4 celý článek »

Barvík vstoupil do nové sezóny

foto

2. dubna 2011 • 17:30

Ani v letošní sezóně by neměl na tratích MMČR chybět Vladimír Barvík, který bude společně s Pavlem Gabrhelíkem usedat do osvědčeného vozu Mitsubishi Lancer EVO IX. Starty druhého vozu Anvel racing teamu zatím nejsou zcela vyřešeny a na Valašce se s ním objevil českokrumlovský Jirka Šmíd.

žádný příspěvek celý článek »

Tlusťák na valašce příjemně překvapil

foto

31. března 2011 • 21:30

Výborné páté místo v absolutním pořadí vybojovala na víkendové BONVER Valašská rally 2011 posádka Antonín Tlusťák, Jan Škaloud na voze Škoda Fabia Super 2000. Zádveřický jezdec se postaral v okolí Valašského Meziříčí o jedno z příjemných překvapení úvodního podniku sedmidílného seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally.

příspěvků: 1 celý článek »

Šrámy z Valašky v Orsákově týmu

foto

31. března 2011 • 15:00

Premiérový start na Valašské rally nevyšel staronovému týmu Orsák Rallysport podle očekávání. Jarek Orsák zajel několik skvělých časů, ale problémy s nastavením podvozku vyústily v sobotu dopoledne v havárii. Nový člen týmu Martin Vlček krizovou situaci na úvodní vložce ustál a dojel do cíle na 13. příčce absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

ROPRO CLIO R3 Czech Trophy úspěšně odstartoval

foto

30. března 2011 • 07:00

Valašské kotátry přivítaly uplynulý pátek více než šest desítek posádek soutěžních vozů, které se přihlásily na Valašskou rally, úvodní podnik Mediasport.cz Mezinárodního mistrovství České republiky v rally. V rámci tohoto závodu se ale odehrála jedna zajímavá premiéra. Jednalo se o start poháru ROPRO CLIO R3 Czech Trophy. Jezdci s vozy Renault Clio R3 přihlášení do tohoto poháru, můžou kromě standardních bojů ve třídě 5, soutěžit ještě o finanční prémie, či slevy na náhradní díly na své vozy, které poskytuje promotér poháru.

žádný příspěvek celý článek »

Banalita zastavila Tarabusovu spanilou jízdu s vozem Škoda Fabia R2

foto

29. března 2011 • 23:55

Posádka Jaromír Tarabus - Igor Norek má za sebou výtečné vystoupení na Valašské rally s novým vozem Škoda Fabia R2. Po většinu soutěže vedla nejen ve třídě R2, ale i v celé klasifikaci vozů s jednou poháněnou nápravou. Jaromír Tarabus musel v poslední rychlostní zkoušce sice odstoupit kvůli technické závadě, ovšem ani to nepokazilo dobrý dojem ze závodu. Navíc jej na prvním místě ve třídě vystřídala při svém prvním nasazení další Škoda Fabia R2.

příspěvků: 1 celý článek »

Valašská rally představila úspěšně Citroën DS3 R3T a jezdcům na citroënech přinesla 5 500 Euro!

foto

29. března 2011 • 19:50

Prvním závodem v kalendáři Citroën Racing Trophy CZ byla Valašská rally s centrem ve Valašském Meziříčí, která se jela ve dnech 25.-26.března 2011. K účastníkům tentokrát určitě byla přívětivá, posádky za své výsledky „inkasovaly“ celkem 5 500 Euro.

žádný příspěvek celý článek »

Švidrnoch s Osičkou děkují za obětavou pomoc

foto

29. března 2011 • 11:30

Osmá rychlostní zkouška úvodního podniku Mezinárodního mistrovství ČR v rally Bonver Valašská rally se stala osudnou pro dvojici Roman Švidrnoch – Vladimír Osička startující s Citroënem C2 S1600. Terénní nerovnost katapultovala posádku mimo trať, kde se vůz zastavil o silný strom. Těžce zraněné posádce musela být přivolána rychlá lékařská pomoc.

příspěvků: 2 celý článek »

Úspěšný skok Ondřeje Bisahy do MMČR

foto

29. března 2011 • 08:30

Valašská Rally v letošním roce oslavila své třicáté jubileum a jako už tradičně otevřela další sezonu Mezinárodního mistrovství České republiky v rally. Kromě velké bitvy na samotné špici nabídla i zajímavé souboje v nižších patrech výsledkových listin - třída 9, tedy někdejší kategorie N2, na startu přivítala ve „velkém“ mistrovství dlouho nevídaný počet osmi posádek.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Bonver Valašské Rally od Roberta Balcara

foto

29. března 2011 • 08:00

O uplynulém víkendu začalo v okolí Valašského Meziříčí Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Bonver Valašské Rally se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar, jehož snímky si můžete prohlédnout právě teď.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver Valašské Rally od Dalibora Benycha

foto

28. března 2011 • 19:50

O uplynulém víkendu začalo v okolí Valašského Meziříčí Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Bonver Valašské Rally se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych, jehož snímky si můžete prohlédnout právě teď.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Bonver Valašské Rally od Matěje Skalníka

foto

28. března 2011 • 19:00

O uplynulém víkendu začalo v okolí Valašského Meziříčí Mediasport mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Bonver Valašské Rally se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož snímky si můžete prohlédnout právě teď.

žádný příspěvek celý článek »

toplist