www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Mogul Šumava Rallye Klatovy (MMČR)

Deset let spolupráce

11. dubna 2011 • 15:40

Ani tři dny po šumavské tragédii Jiřího Skoupila se nemůže team ROTO Plzeň vzpamatovat z toho, že už svého kamaráda nikdy neuvidí. Olomoucký soutěžák spolupracoval s týmem celých deset let.

Jiří Skoupil - Tomáš Singer (Fiat Punto S1600) - Mogul Šumava Rallye Klatovy 2010

Nejprve jezdil s vozy nissan, později s Fiatem Punto S1600. Svět rally je protkán vztahy nejrůznějších kvalit a hodnot, ale poměr mezi Jiřím a všemi ostatními členy teamu, byl výjimečný. Pana Skoupila jsme si moc vážili pro jeho vždy slušné, přímé a seriózní jednání. Byl opravdovou osobností, na jejíž slovo se dalo vždy spolehnout. Deset let spolupráce je opravdu dlouhá doba a náš vztah zůstával vždy přátelský a nadmíru korektní.

Ztráta velice zasáhla i teamového kolegu Jana Šlehofera, který po boku Jiřího Skoupila strávil čtyři roky a vždycky mezi nimi panovala velice příjemná, v rally nezvykle oboustranně přejícná a přátelská atmosféra.

Událost se nesmírně dotkla také šéfmechanika Luďka Svobody. Po celou dobu mu vozy připravoval v neobyčejně přátelské a otevřené atmosféře a vytvořil se mezi nimi nejen pracovní, ale i osobní přátelský vztah.

Další podniky rally si bez jeho svérázné a veselé povahy neumíme ani představit, bude nám všem moc chybět. Management, technici, mechanici a všichni další kolem týmu ROTO Plzeň, prožívají opravdu hlubokou lítost a vyjadřují pozůstalým upřímnou účast se ztrátou, která je postihla.

Roto Plzeň
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist