www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - Mogul Šumava Rallye Klatovy (MMČR)

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Josefa Petrů

foto

11. dubna 2011 • 15:45

Mogul Rallye Šumava Klatovy, která se o uplynulém víkendu zapsala černým písmem do historie automobilových soutěží, se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů. Dnes si můžete prohlédnout snímky, které se mu v okolí Klatov podařilo vyfotografovat.

příspěvků: 1 celý článek »

Deset let spolupráce

foto

11. dubna 2011 • 15:40

Ani tři dny po šumavské tragédii Jiřího Skoupila se nemůže team ROTO Plzeň vzpamatovat z toho, že už svého kamaráda nikdy neuvidí. Olomoucký soutěžák spolupracoval s týmem celých deset let.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Dalibora Benycha

foto

11. dubna 2011 • 11:00

Letošní ročník Mogul Šumava Rally Klatovy skončil bohužel předčasně kvůli havárii s tragickým koncem, ke které došlo na druhém rychlostním testu. V malé galerii Dalibora Benycha si můžeme připomenout alespoň ty veselejší momenty soutěže, při nichž probíhala dramata pouze po stránce sportovní.

žádný příspěvek celý článek »

Pro Štajfa byl pátek nejdřív rychlý a pak smutný...

foto

11. dubna 2011 • 09:00

Velmi krátká byla letošní Rally Šumava jak pro Subaru Czech Rally Team, tak pro všechny ostatní. Posádka Vojtěch Štajf – Petra Řiháková zahájila sice soutěž velice dobře, co to ale bylo platné, když se velmi brzy rozšířila informace o tragické havárii z RZ 2. Všechny rychlé či pomalé časy se v kontextu onoho neštěstí náhle proměnily v bezvýznamná čísla…

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Bronislava Končitíka

foto

11. dubna 2011 • 08:00

Druhý díl letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, víkendová Mogul Šumava Rallye Klatovy, skončila tragickou havárií na druhé rychlostní zkoušce. Odjeté rychlostní zkoušky si připomeňme objektivem Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Šumava od Miroslava Knedly

foto

10. dubna 2011 • 20:10

Letošní ročník Mogul Šumava Rally Klatovy skončil bohužel předčasně kvůli havárii s tragickým koncem, ke které došlo na druhém rychlostním testu. V malé galerii Miroslava Knedly si můžeme připomenout alespoň ty veselejší momenty soutěže, při nichž probíhala dramata pouze po stránce sportovní.

žádný příspěvek celý článek »

Otevřený dopis Rostislava Kutěje

foto

10. dubna 2011 • 10:50

Otevřený dopis p. Rostislava Kutěje adresovaný p. Pavlu Babkovi ze dne 9. dubna 2011.

žádný příspěvek celý článek »

Tiskové prohlášení k nehodě na Rallye Šumava (aktualizováno)

foto

8. dubna 2011 • 21:05

Na rychlostní zkoušce č. 2 došlo při zachování všech bezpečnostních opatření k havárii posádky č. 22. a ke zranění jezdce s následky neslučitelnými se životem.

příspěvků: 20 celý článek »

Šumava: Po RZ 3 vedl Roman Kresta, druhá etapa se nepojede (update)

foto

8. dubna 2011 • 21:00

Technickou přejímkou letošní Mogul Šumava Rallye Klatovy prošlo 48 posádek. Světovou premiéru bude mít 'poloviční' R4 kit na Mitsubishi Lancer Evo IX Václava Pecha. Úvodní rychlostní zkouškou bude tradiční Činovský okruh, který startuje v 16:30.

příspěvků: 1 celý článek »

Peugeot Delimax Total Team míří na Šumavu

foto

7. dubna 2011 • 17:45

Posádka Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza pokračují i na druhé soutěží českého rally mistrovství za volantem speciálu Peugeot 207 S2000 Evolution. Na západě Čech, v okolí Klatov, se pokusí získat první letošní vítězství v novém týmu podporovaném společnostmi DELIMAX a PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se na Šumavu těší

foto

7. dubna 2011 • 08:30

Pro posádku Subaru Czech Rally Teamu Vojtěch Štajf – Petra Řiháková bude nadcházející Rally Šumava teprve druhým společným vystoupením. Zkušenosti posbírané na Valašsku by ale rádi společně zúročili a odvezli si domů větší porci bodů než z Moravy.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. jede na Šumavu s lehčím autem

foto

6. dubna 2011 • 13:30

Pro posádku EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel teď začíná hodně hektický týden. Mají před sebou seznamovací jízdy na Rallye Šumava, kde v pátek odstartují do druhého závodu Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye, ale hlavně jejich tým teď čekají náročné tři dny při přestavbě Mitsubishi Lancer EVO IX do nové kategorie R4.

příspěvků: 3 celý článek »

Josef Peták z Valašky na Šumavu

foto

6. dubna 2011 • 08:00

Zkušený soutěžní jezdec Josef Peták se právě připravuje na další start v Mediasport Mezinárodním mistrovství České republiky v rally na Rallye Šumava. Jeho Peugeotu 207 S2000 od posledního závodění na Valašské rally ještě ani pořádně nevychladl motor, a tak se nejprve vraťme o čtrnáct dní zpět, kdy Josef Peták s Alenou Benešovou závodili po Valašských kotárech.

žádný příspěvek celý článek »

Černý – Kohout na Šumavě poprvé ve Fabií R2

foto

6. dubna 2011 • 06:00

Nadcházející Rallye Šumava bude premiérou pro mladou posádku Jan Černý – Pavel Kohout a pro zatím stále ještě „mladé“ vozidlo Škoda Fabia R2 z dílen Impromatu. Jak posádka, tak i soutěžní vozidlo si také dvě premiéry užili dva týdny zpět. Černý s Kohoutem odstartovali na Portugalské rally – první soutěži WRC Academy ročníku 2011, kde bohužel pro technickou závadu nedokončili druhou etapu rally, a Škoda Fabia R2 se ve stejnou dobu poprvé představila veřejnosti v ostré jízdě na Valašské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta s Petrem Grossem míří na západ Čech

foto

4. dubna 2011 • 23:00

V rychlém sledu po Valašské rally pokračuje Mediasport MMČR druhým podnikem - 46. MOGUL Rallye Šumava Klatovy. Organizátoři západočeské soutěže evidují i přihlášku posádky ADELL MOGUL Racing Teamu Roman Kresta - Petr Gross. Po dramatickém závěru Valašské rally a při vzpomínkách na loňský ročník, kdy Kresta zaostal za Valouškem o šest sekund, se fanoušci rallysportu mají na co těšit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist