www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Rally Islas Canarias (IRC)

Hvězdy IRC podpoří Japonsko

12. dubna 2011 • 19:00

Organizátor IRC, satelitní televizní společnost Eurosport, připravila ve spolupráci s pořadateli Rally Islas Canarias charitativní běh na podporu katastrofickým zemětřesením postiženému Japonsku. Zúčastnit se může kdokoliv – nejen samotné posádky, členové týmů a mediální pracovníci, ale také obyčejní lidé z řad veřejnosti.

Samotný běh se bude konat dopoledne v pátek 15. dubna. Startovné bude v minimální výši 5 euro a běh na vzdálenost přibližně 500 metrů odstartuje v 10:00 místního času na pláži Las Canteras nedaleko od centra soutěže. Ještě před startem však na místě proběhne společné focení všech soutěžících s velkým transparentem se slovy „Zachraňme Japonsko“.

Stejnou zprávu která bude doplněna ještě japonskou vlajkou, povezou všechny posádky také na oknech závodních speciálů. „Každý člen komunity IRC byl hluboce zarmoucen událostmi v Japonsku během posledního měsíce a i v této době všechny naše myšlenky i nadále soucítí s japonským národem,“ řekl Xavier Gavory, hlavní koordinátor IRC. „Tímto chceme ukázat Japonsku naši podporu a plnou solidaritu “

-W- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist