www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Rally Islas Canarias (IRC)

Harry Hunt: S DS3 se stále učím, ale je vidět posun k lepšímu

25. dubna 2011 • 17:00

Harry Hunt, loňský vítěz dvoukolek v rámci Intercontinental Rally Challenge, po skončení druhého kola jedoucího se minulý víkend na Kanárských ostrovech prozradil, že se s pro něj novým vozem, kterým je pro letošní rok Citroën DS3 R3T, stále učí, i když už nyní je vidět posun k lepšímu.

Soutěž se mu sice podařilo dokončit až na šestém místě mezi vozy s jednou poháněnou nápravou, ovšem téměř osmiminutová ztráta byla způsobena především problémy s palivovým čerpadlem a defektem v úvodní etapě podniku. „Pořád se učím a výkon je stále lepší a lepší, což je nejdůležitější,“ říká Hunt. „Měli jsme několik problémů, ale jsme v cíli, díky čemuž jsme mohli za volantem nasbírat další kilometry, které budou hodně důležité pro následující fáze sezony. Oproti stavu před soutěží jsme se toho hodně naučili a už se nemůžu dočkat další rally na Korsice,“ končí.

Hunt, vedle kterého nově už na Kanárských ostrovech usedl na sedadlo spolujezdce Robbie Durant, má se svým týmem před květnovou Tour de Corse – E. Leclerc v plánu ještě dvoudenní testy v Itálii.

-pet- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist