www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. května 2024, Svátek má Aneta, zítra Nataša

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 11 - 33. Rally Příbram (MMČR)

Rally Příbram a Horácká rally zveřejnily ZU a přihlášky

5. srpna 2011 • 16:10

Letošní 33. Rally Příbram, která bude posledním podnikem MMČR, zveřejnila základní dokumenty k soutěži. Zvláštní ustanovení dnes rovněž zveřejnili pořadatelé Horácké rally.

Zvláštní ustanovení 33. Rally Příbram prošly schvalovacím procesem, a proto je mohl pořadatel rally, která se uskuteční 23. a 24. září 2011, zveřejnit na svých webových stránkách www.rallypribram .cz Středočeská soutěž bude posledním podnikem Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally a její součástí bude i Mistrovství České republiky v rally historických vozidel nebo K4 Pohár České republiky.

Emil Triner - Kateřina Achsová, Subaru Impreza - Rally Příbram 2011

Vzhledem k aktuálnímu vývoji na špičce MMČR lze očekávat, že stejně jako v loňském roce, bude se o titulu absolutních mistrů ČR rozhodovat právě v Příbrami. Zatím nelze z tohoto boje vyloučit nikoho z trojice posádek Kresta - Gross, Valoušek - Hrůza nebo Pech - Uhel a očekává se proto start všech tří favorizovaných dvojic. Start zatím zvažuje i loňský vítěz Jaromír Tarabus, jemuž se v Příbrami tradičně daří. Pořadatelé předpokládají, že se na start Rally Příbram postaví zhruba 50 posádek soudobých automobilů a další mezi historiky a K4 pohárem.

Pestré pole soutěžních vozidel bude zajištěno startem historických vozidel rally, kde se pravděpodobně i zde bude bojovat o titul mistrů ČR. V K4 poháru zase mají diváci šanci vidět vozidla, která mají propadlou homologaci, ale i moderní vozidla. Tato kombinace MMČR, MČR historických vozidel a K4 poháru je premiérou v českých podmínkách a je možné, že ukáže směr i pro další pořadatele soutěží.

Přípravy Rally Příbram jsou v plném proudu a fanoušci motorismu mají možnost zpříjemnit si pobyt při Rally Příbram zakoupením jednoho z VIP balíčků, které pořadatel v předstihu nabízí. Všechny důležité informace najdete na stránkách www.rallypribram.cz

Dokumenty k Rally Příbram ke stažení

Zvláštní ustanovení k 22. Horácké Rally 2011, která se pojede v termínu 9. - 10. září 2011 jako šestý díl osmidílného serialu ESOCUN Mistrovství České republiky ve sprintrally. Horácká rally má tradičně centrum ve městě Třebíč a vedle rallysprintového šampionátu se pojede jako Mistrovství České republiky historických automobilů, Mistrovství České republiky juniorů, K4 Pohár České republiky v rally, Dámský pohár ČR a Pohár mládeže v rally.

Dokumenty k Horácké rally ke stažení

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist