www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Rallyshow Uherský Brod

Seznam přihlášených posádek na Autogames RallyShow UB

8. listopadu 2011 • 12:00

Seznam došlých přihlášek na třetí ročník Autogames RallyShow Uherský Brod 2011 se zastavil na velmi slušném čísle 62. Dnes v dopoledních hodinách proběhla v sídle Zlínského kraje tisková konference k Autogames RallyShow Uherský Brod 2011 za účasti vybraných jezdců v čele s Martinem Bujáčkem, Tomášem Kostkou nebo Jaromírem Tomaštíkem. Hostem byl ředitel Barum Czech Rally Zlín Miloslav Regner.

Se startovním číslem 1 se na start Uherskobrodské RallyShow postaví třetí nejlepší jezdec letošního Mistrovství Evropy Antonín Tlusťák s vozem Mitsubishi Lancer WRC. Dvojku bude mít na své Škodě Fabii S2000 osminásobný mistr Slovenska Jozef Béreš junior a s číslem 3 se domácím fanouškům představí letošní Juniorský mistr ČR Martin Bujáček tradičně s Mitsubishi Lancer EVO 9. Následuje trojice vozů WRC v čele s Janem Sýkorou na Škodě Octavii WRC, po delší době se na české tratě vrací polský jezdec Szymon Ruta, který se nakonec představí s vozem Škoda Fabia WRC. Tuto skupinku uzavře letos pravidelně startující se Subaru Impreza WRC Jaromír Tomaštík. Na start se postaví i okruhový závodník Tomáš Kostka s vozem Škoda Fabia S2000 a druhý Lancer WRC přiveze premiérově do Česka Martin Březík. Desítka uzavírá Václav Dunovský startující poprvé s ex-mistrovskou Škodou Fabii S2000 po Romanu Krestovi a Jaroslav Pešl s Lancerem EVO 9.

Ve skupině 2 se ukáže na startu Lukáš Lapdavský s Peugeotem 207 S2000 a Tomáš Kurka s Lancerem EVO 10 R4. Mezi favority na bednu ve skupině 3 bude patřit také Martin Hudec, Roman Michalík nebo Patrik Rujbr. Velmi pěkné obsazení má i skupina A kde bude největším favoritem Egon Smékal s Citroenem DS3 R3 a Petr Zedník s Fordem Fiesta Kit Car. Šlapat na paty jim bude Martin Vlček, Dušan Kouřil nebo Marcel Svačina. Na startu nebude chybět ani populární Jozef Béreš senior s vozem Audi Coupé Quattro a diváci se můžou stejně jako v loňském ročníku těšit na jeho dravou jízdu. Premiéru s vozem skupiny 3 si odbydou v Uherském Brodě Martin Kouřil, Jan Kulajta nebo mladý talent Martin Koči. V pestrém startovním poli najdeme i dvě ženy a to Pavlínu Tydlačkovou a Janu Kazíkovou.

Antonín Tlusťák - Martin Tomeček (Mitsubishi Lancer WRC) - Partr Rally Vsetín 2011

Autogames RallyShow Uherský Brod startuje v sobotu 12.11.2011 ve 13:30 na Masarykově náměstí v Uherském Brodě. V plánu je sedm zkoušek a cíl je naplánován na 19 hodinu. Více informací na www.rallyshow-ub.ic.cz

Základní informace k Autogames RallyShow Uherský Brod včetně seznamu přihlášených posádek

Martin Bujáček
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
08.11.2011 23:21
Pluto - moderátor
Ve startovce provedeny drobné změny, navíc přibyl rozpis technických přejímek.
toplist