www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Rallyshow Uherský Brod

Tlusťák nadělil všem krásný dárek

foto

20. listopadu 2011 • 17:00

Posádka A.T. Motosport Antonín Tlusťák, Jan Škaloud vybojovala v letošní sezoně opět medailové umístění v seriálu FIA Mistrovství Evropy v rally. Po loňském titulu vicemistra Evropy přidala letos po skvělém finiši na závěrečné soutěži Rallye International du Valais ve Švýcarsku třetí místo.

žádný příspěvek celý článek »

Dunovský - Machů: Poprvé se nám to líbilo

foto

16. listopadu 2011 • 08:00

Václav Dunovský se spolujezdcem Petrem Machů se na Rallyshow Uherský Brod ukázali v jiném světle, než jsme ze sezóny 2011 zvyklí. Jejich jména už nezdobila Suzuki Ignis S1600, ale Škodu Fabii S2000.

žádný příspěvek celý článek »

V Uherském Brodu s technickými problémy

foto

16. listopadu 2011 • 07:00

O uplynulém víkendu se v okolí Uherského Brodu odehrála první z volných soutěží a byla jím Autogames RallyShow Uherský Brod. Na start této soutěže se opět po roce postavila i posádka Tomáš Blažek a Pavla Fričová s Volkswagenem Polo 16V ve třídě 10. Do třídy 10 se přihlásily celkem tři posádky a tak se čekal litý boj o vítězství. I přes ranní mrznutí se počasí přeci jenom umoudřilo, což se projevilo i na návštěvě této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Video z RallyShow Uherský Brod od Luboše Laholy

foto

15. listopadu 2011 • 14:30

O víkendu zaburácely soutěžní speciály v okolí Uherského Brodu, aby se zúčastnily dalšího ročníku Autogames RallyShow. Za příznivého podzimního počasí se bylo skutečně nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Luboše Laholy.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie RallyShow Uherský Brod od Bronislava Končitíka

foto

14. listopadu 2011 • 09:00

Za ideálního pozdně podzimního počasí se uskutečnil třetí ročník RallyShow v Uherském Brodě. Akce, která se rozprostírala na třech úsecích, se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož snímky si můžete právě dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Autogames RallyShow Uherský Brod zdárně za námi

foto

13. listopadu 2011 • 21:30

Až tuto sobotu večer si po delší době mohl pořádně oddechnout tým kolem Petra Bujáčka, který se staral o přípravy a zdárný průběh třetího ročníku Autogames RallyShow Uherský Brod. Tento volný podnik byl prvním z obvyklých klání na závěr sezony. Jel se zároveň jako jakýsi kandidátský podnik pro mistrovství republiky ve sprintrallye, kam by brodští pořadatelé rádi v roce 2012 či 2013 nakoukli.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie RallyShow Uherský Brod od Matěje Skalníka

foto

13. listopadu 2011 • 01:00

Za ideálního pozdně podzimního počasí se uskutečnil třetí ročník RallyShow v Uherském Brodě. Akce, která se rozprostírala na třech úsecích, se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož snímky si můžete právě dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Autogames RallyShow Uherský Brod vyhrál Antonín Tlusťák

foto

12. listopadu 2011 • 21:30

Antonín Tlusťák se svým spolujezdcem Janem Škaloudem zvítězili v letošním ročníku Autogames RallyShow Uherský Brod. Na Slovácku dokázali vyhrál čtyři ze sedmi rychlostních zkoušek a porazili tak s minimálním náskokem okruhového šampiona Tomáše Kostku.

žádný příspěvek celý článek »

Do uherskobrodské RallyShow odstartovalo celkem 51 vozů

foto

12. listopadu 2011 • 15:00

Třetí ročník AUTOGAMES RallyShow Uherský Brod přilákal na start celkem 51 posádek z České republiky a Slovenska. Divákům se představí na Slovácku celkem 5 vozů specifikace WRC a 4 vozy kategorie Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Dunovský - Machů: Odměna za úspěchy

foto

11. listopadu 2011 • 23:30

Na závěr úspěšné sezony si Václav Dunovský a Petr Machů vysloužili třešničku na dortu. Poděbradsko - zlínská posádka posbírala v letošním roce všechno zlato, ke kterému měla přístup. S vozem Suzuki Ignis S1600, o nějž se celoročně bravurně staral tým mechaniků Sparrow racing teamu, protančili Vena s Petrem s elegancí celou sezónou.

příspěvků: 3 celý článek »

RallyShow v Uherském Brodě se pojede jako kandidátský podnik

foto

11. listopadu 2011 • 15:20

Třetí ročník AUTOGAMES RallyShow Uherský Brod 2011 (sobota 12. listopadu) se uskuteční jako kandidátský podnik pro zařazení do seriálu Mistrovství České republiky ve sprintrally. Uherskobrodští pořadatelé připravili trať v délce 138 km, která obsahuje 7 rychlostních zkoušek na třech úsecích v celkové délce 38 km.

žádný příspěvek celý článek »

Autogames RallyShow UB již dnes večer

foto

11. listopadu 2011 • 07:00

Autogames RallyShow Uherský Brod má na programu dnes v pátek 11.11.2011 slavnostní představení vybraných posádek na Masarykově náměstí v Uherském Brodě od 19:00 do 20:00. Večerní akce by se mělo zúčastnit kolem 15 posádek a většina absolutní špičky včetně Antonína Tlusťáka a Martina Březíka na vozech Mitsubishi Lancer WRC, otce a syna Bérešovi, domácího jezdce Martina Bujáčka, Jana Sýkoru a Silvestra Mikuláštíka s vozy Škoda Octavia WRC a mnoho dalších!

žádný příspěvek celý článek »

Uherskobrodské pořadatele láká mistrovský rallysprint

foto

10. listopadu 2011 • 09:00

Zlínsko a okolí se stalo zaslíbeným územím pro automobilové soutěže. Spousta výborných jezdců rally a týmů pochází právě ze Zlínského kraje. Koná se zde řada významných automobilových soutěží. Motoristická veřejnost již zaregistrovala v posledních dvou letech volný podnik s názvem RallyShow v Uherském Brodě, který se koná v polovině listopadu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z tiskové konference k RallyShow Uherský Brod

foto

9. listopadu 2011 • 08:00

Včera proběhla v sídle krajského úřadu ve Zlíně tisková konference k nadcházející Autogames RallyShow Uherský Brod. Jako hosté byli přítomni kromě hlavního pořadatele Petra Bujáčka také Miloslav Regner a několik soutěžních posádek. Několik momentek z konference si pro vás připravil Bronislav Končitík.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Autogames RallyShow UB

foto

8. listopadu 2011 • 12:00

Seznam došlých přihlášek na třetí ročník Autogames RallyShow Uherský Brod 2011 se zastavil na velmi slušném čísle 62. Dnes v dopoledních hodinách proběhla v sídle Zlínského kraje tisková konference k Autogames RallyShow Uherský Brod 2011 za účasti vybraných jezdců v čele s Martinem Bujáčkem, Tomášem Kostkou nebo Jaromírem Tomaštíkem. Hostem byl ředitel Barum Czech Rally Zlín Miloslav Regner.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist