www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 11 - Rallyshow Uherský Brod

Autogames RallyShow UB již dnes večer

11. listopadu 2011 • 07:00

Autogames RallyShow Uherský Brod má na programu dnes v pátek 11.11.2011 slavnostní představení vybraných posádek na Masarykově náměstí v Uherském Brodě od 19:00 do 20:00. Večerní akce by se mělo zúčastnit kolem 15 posádek a většina absolutní špičky včetně Antonína Tlusťáka a Martina Březíka na vozech Mitsubishi Lancer WRC, otce a syna Bérešovi, domácího jezdce Martina Bujáčka, Jana Sýkoru a Silvestra Mikuláštíka s vozy Škoda Octavia WRC a mnoho dalších!

Celkově se do letošního ročníku Autogames RallyShow přihlásilo 60 posádek ze tří států, 6 vozů WRC, 4 vozy S2000 a mnoho dalších špičkových vozů a posádek. Během pátečního večera mají posádky možnost od 17:00 udělat si administrativní přejímku a tím ušetřit čas v sobotu dopoledne kde je na programu technická přejímka a seznamovací jízdy. Oficiální start Autogames RallyShow Uherský Brod je v plánu ve 13:30 na Masarykově náměstí v Uherském Brodě. Populární RZ 1 Městská startuje ve 13:40 a pojede se během odpoledne a večera celkem 3x.

Další zkoušky v Rudicích a Rudimově se pojedou každá 2x jednou za světla a jednou po tmě a bude to jistě velmi zajímavé pro posádky i jezdce. Počasí slibuje velmi hezkou kulisu pro sledování rally a mělo by být polojasno s teplotou do 10 stupňů Celsia. Prosíme diváky o dodržování pokynů pořadatelů a přejeme vám hezký zážitek při sledování Autogames RallyShow Uherský Brod 2011!

Martin Bujáček
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist