www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 12 - Philips Rally Argentina (PWRC)

Marcos Ligato se vrací do PWRC, Johan Heloïse bude pokračovat v IRC

21. prosince 2011 • 08:00

Argentinský jezdec Marcos Ligato se po dvouleté pauze vrací zpět do seriálu PWRC. Společně se svým spolujezdcem Rubénem Garcíou usednou v nadcházející sezóně do Subaru Impreza Sti připravovaném italským týmem Top Run Motorsport.

Marcos Ligato

Ligato již s touto stájí v minulosti spolupracoval, tehdy to bylo ještě s vozem Mitsubishi Lancer. Z náročného programu letošního PWRC bylo vybráno těchto šest podniků: Argentina, Nový Zéland, Německo, Itálie a Španělsko. Původně tým zvažoval začít v Mexiku, nakonec se však rozhodl změnit plány, když bude právě místo šotolinové soutěže ve střední Americe nasazen náhradní testovací podnik, s největší pravděpodobností v Řecku.

Top Run Motorsport však má s vozy Subaru větší plány. Po navázání spolupráce s Sti již leží na stole několik objednávek na nové vozy do různých soutěží v Evropě, do seriálů PWRC či IRC. Zatím jsou definitivně potvrzena jen dvě jména - rodák z Martiniku Johan Heloïse bude opět pokračovat v IRC, tentokráte se zbrusu novou Imprezou R4, stejný vůz pak v italském šampionátu CIR osedlá Giò Di Palma.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist