www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 12 - Sata Rallye Açores (IRC)

Bruno Magalhaes se snaží zajistit starty v IRC

31. prosince 2011 • 15:00

Bruno Magalhaes startoval v posledních dvou letech v seriálu Intercontinental Rally Challenge, již před několika týdny však Peugeot Portugal oznámil konec podpory motoristického sportu. Loňský vítěz Rali Vinho da Madeira však nezatrpkl a snaží se zajistit starty i v nadcházející sezóně.

Bruno Magalhaes

„S Peugeotem Portugal jsem spolupracoval dlouhá léta, chtěl bych jim za podporu poděkovat. Nyní je ale potřeba poohlédnout se jinam. Snažím se zajistit starty v seriálu IRC, ale není to jednoduché sehnat finanční prostředky. V současné situaci pro mě existuje jedinou variantou právě IRC, vracet se do národního šampionátu nemá moc cenu,“ prozradil Bruno Magalhaes.

Seriál IRC začne koncem února na portugalské Sata Rallye Acores, která Magalhaesovi tradičně sedí. „Snažím se udělat maximum pro to, abych mohl na Azorských ostrovech startovat. Peugeot Sport Portugal sice prodal obě auta do Itálie, pokud bych se ale postavil v Ponta Delgada na start, chtěl bych, aby to bylo opět s Peugeotem,“ dodal několikanásobný portugalský šampion.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
01.01.2012 14:24
Plhus
Snad se mu podaří alespoň pár startů uskutečnit!
toplist